Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Αποκάλυψη: Σε αυτό το ελληνικό νησί θα γίνει ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού!

3 Μαΐου 2017 08:53
Survivor Αποκάλυψη: Σε αυτό το ελληνικό νησί θα γίνει ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού!

Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο του φετινού Survivor, όπως γλαφυρά λεν όλοι οι παίκτες που έχουν απομείνει αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης και όπως είναι φυσικό, άπαντες κοιτάζουν προς την κορύφωση της δράσης που θα μας πάει μέχρι τον μεγάλο τελικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 03 Μαΐου;

Φυσικά, όπως έχουμε πρώτοι αποκαλύψει στο athensmagazine.gr ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στον Άγιο Δομίνικο, αντιθέτως όλοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να να παιχτεί το τέλος αυτού του σπουδαίου "έργου" που θα μας κρατήσει σε αγωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athensmagazine.gr, έχουν κατά καιρούς ακουστεί πολλά σενάρια για το μέρος εκείνο που θα φιλοξενήσει τον τελικό αυτό, όπως η Πύλος, αλλά ακόμα και μέρη εντός Αττικής.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν και το athensmagazine.gr είναι σε θέση να σας μεταφέρει, είναι πως, η Ρόδος και συγκεκριμένα η παλιά πόλη του νησιού είναι ο πλέον κατάλληλο μέρος για τον μεγάλο αυτό τελικό, με κάθε επισημότητα που αναμένεται να διεξαχθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη!


Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου και ήδη όλος ο κόσμος περιμένει αυτή τη μέρα με μεγάλη ανυπομονησία, ενώ οι υπεύθυνοι του νησιού των Ιπποτών, είναι απόλυτα θετικοί με αυτή την προοπτική που ασφαλώς θα ανεβάσει τις τουριστικές μετοχές του νησιού τους ακόμα ψηλότερα τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share