Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor - Τον έκαναν... ρόμπα: Όλο το Twitter θάβει τον μισθοφόρο για τη χαρά του με την υποψηφιότητα Σπαλιάρα! (Video)

2 Μαΐου 2017 14:25
Survivor - Τον έκαναν... ρόμπα: Όλο το Twitter θάβει τον μισθοφόρο για τη χαρά του με την υποψηφιότητα Σπαλιάρα! (Video)

Ο αγώνας ασυλίας κατέληξε στην ομάδα των Διασήμων και αυτοί που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση ήταν οι Μαχητές. Ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκέντρωσε όλες τις ψήφους της ομάδας του και τέθηκε υποψήφιος μαζί με την Ελισάβετ και τον Ορέστη Τσανγκ.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν το κλείσιμο του ματιού προς την ομάδα των Διασήμων την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Σπαλιάρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα προκαλεί το τελευταίο post στο facebook της Μαρίας Ιατρού! Γιατί παραμένει μυστήριο ο θάνατό της;

Τόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισαν την ατομική ασυλία και όπως χαρακτηριστικά είπαν, ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια. Ο πρώτος έθεσε προς αποχώρηση τον Ορέστη Τσανγκ και ο δεύτερος την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.
Νωρίτερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λίγο πριν κλείσει το μάτι προς την ομάδα των Διασήμων, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη συμπαράσταση των αντιπάλων του.



Πηγή: iefimerida

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share