Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι φωνές της Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο, το στημένο παιχνίδι που έδωσε την νίκη στους «Διάσημους» και η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία! Όσα είδαμε στο χθεσινό Survivor (Βίντεο)

2 Μαΐου 2017 10:14
Οι φωνές της Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο, το στημένο παιχνίδι που έδωσε την νίκη στους «Διάσημους» και η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία! Όσα είδαμε στο χθεσινό Survivor (Βίντεο)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Όπως ξέρετε οι ομάδες, οι οποίες πλέον μένουν στην ίδια παραλία, διαγωνίστηκαν για το έπαθλο φαγητού και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.

Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο!

Στο προχθεσινό επεισόδιο, είδαμε ότι «Διάσημοι» και «Μαχητές», είχαν έξοδο… Οι δύο ομάδες πήγαν στο χώρο όπου γίνεται το παιχνίδι ερωτήσεων. Εκεί, φαίνεται πως διασκεδάζουν αρκετά, αφού πέφτει τρομερό γέλιο.

Ωστόσο, στον τελικό του παιχνιδιού, πήγε ο Ορέστης Τσάνγκ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και φυσικά κέρδισε ο Τσάνγκ.

Το έπαθλο, ήταν επικοινωνία με θαυμαστές αλλά και διπλή μερίδα. Ο Τσάνγκ είχε την ευκαιρία να πάρει μαζί του άλλον έναν παίκτη, διαλέγοντας τον μισθοφόρο γιατί βρέθηκαν μαζί στον τελικό. Σήμερα, λοιπόν, οι δυο τους πήγαν στο δωμάτιο επικοινωνίας, και εκεί είδαμε τα μηνύματα που έστειλαν οι θαυμαστές στον Ορέστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο παίκτης από τους Μαχητές, ο οποίος αποχωρεί από το Survivor!

Όλα τα μηνύματα έδωσαν δύναμη στον παίκτη των «Μαχητών» για να μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά ένα ήταν το μήνυμα που πραγματικά ξεχώρισε και έκανε και εμάς αλλά και τους δύο παίκτες να γελάσουν. «Τσάνγκ, είμαστε μαζί σου. Νίκησε στο survivor και ζήτα τα από την Λαουρίτα, ταιριάζετε!»

Ε… δεν νομίζω να μην σας έκανε αυτό το μήνυμα να δακρύσετε από τα γέλια. Φυσικά, αυτό που είχε επίσης ενδιαφέρον ήταν και η αναφορά στο Σπαλιάρα και στο καμάκι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ας πάμε λίγο στους «Διάσημους» όμως, όπου φαίνεται να έχει τα νευρά της φαίνεται η Ευρυδίκη, και στο σημερινό αγώνισμα, γιατί δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο, που προσπαθεί να τη βοηθήσει στο αγώνισμα.

Την ώρα που ο Ντάνος, της έλεγε πως θα πιάσει την μπάρα, εκείνη άρχισε να του φωνάζει μπροστά σε όλους. Δείτε τo με την απαράδεκτη συμπεριφορά βίντεο:

Ο Χρανιώλας τα έδωσε όλα, και πήρε κυριολεκτικά πολύ εύκολα τον αδύναμο Τσάνγκ, τον έριξε με δύναμη κάτω και πέρασε από δίπλα του χωρίς να του ρίξει μια ματιά.

Ο Χρανιώτης, μας έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις, ότι είναι ευγενικό παιδί. Θα έπρεπε τυπικά να ρωτήσει τον Τσάνγκ, εάν χτύπησε, αυτό τουλάχιστον λέει το fair play του Χρανιώτη. Δείτε το απόσπασμα:

Ο Σπαλιάρας, έπαιξε μαζί με τον Ορέστη και με αντιπάλους τον Μπο και τον Χρανιώτη, με διαφορά κιλών τουλάχιστον 40. Κι όμως το ματς ήρθε ισοπαλία κυρίως με τον Τσάνγκ, που το παιδί έκανε υπερπροσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξέσπασμα τηλεθεατών για το "στημένο αγώνισμα"! Τα μηνύματα που ξέσκισαν την παραγωγή…

Δείτε το απόσπασμα:

Αυτό που έγινε χθες μόνο σκάνδαλο μπορεί να χαρακτηριστεί, διότι πολύ απλά οι «Μαχητές» δεν είχαν καμία τύχη στο αγώνισμα.

Αποφάσισαν, οι άνθρωποι του παιχνιδιού, να γίνουν οι ομάδες 6-6 και βρήκαν αυτό τον τρόπο που παρακολουθήσαμε όλοι στις τηλεοράσεις, προκειμένου να χαρίσουν μια εύκολη νίκη στους «Διάσημους».

Δείτε τους πανηγυρισμούς από την ομάδα των «Διάσημων», που κέρδισαν με το απίστευτο 10-1, ένα σκορ που δείχνει ακριβώς τη διάφορα της μυικής δύναμης των δύο ομάδων. Δείτε το απόσπασμα:

Στην αρχή του χθεσινού Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Ορέστης Τσάνγκ, πήγαν στο δωμάτιο επικοινωνίας, για να διαβάσουν τα μηνύματα των θαυμαστών, όπως σας ενημέρωσα και πιο πριν…

Ήρθε η ώρα λοιπόν του μισθοφόρου να διαβάσει τα μηνύματα του κόσμου, τα όποια ήταν πολύ καλά, και του έδωσαν δύναμη για να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι επιβίωσης. Ωστόσο, οι περισσότεροι θαυμαστές, τον πείραζαν για την υπέροχη φωνή που έχει λέγοντας του να πάει στο X Factor, και του ζήτησαν να τους τραγουδήσει ένα τραγούδι με αποτέλεσμα… να κουφαθούμε και πάλι! Δείτε το βίντεο:

Οι «Μαχητές», ωστόσο, μετά το παιχνίδι, πέρασαν στην ατομική ασυλία. Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, παίρνοντας το κολιέ της ασυλίας. Για να δούμε, ποιους θα βγάλουν υποψήφιους; Θα έχουμε σύννεφα στους «Μαχητές»;; Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ότι το Survivor, είναι ένα παιχνίδι υποκριτικής, το έχουμε καταλάβει, αλλά με διαφορά το Όσκαρ το παίρνει ο μισθοφόρος ή αλλιώς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δίνει ρεσιτάλ ερμηνειών και ηθοποιίας.
Προσπάθησε, να πείσει κοινό, συμπαίκτες και αντιπάλους ότι δεν έχει στρατηγική, στο παιχνίδι και ότι όλα αυτά που κάνει τα κάνει επειδή είναι ευφυής χαρακτήρας. Το γεγονός ότι έχει καλές σχέσεις πλέον με Βαλαβάνη, Χρανιώτη και Μπο, τον καθιστούν πρώτο κλικαδόρο, και πρώτο στο γλείψιμο.

Να μην ξεχάσουμε, βέβαια, και την ίντριγκα που είχε στήσει με την Ευρυδίκη, στο πάρτι της ένωσης που «έθαβε» και έδινε συμβουλές στην Ευρυδίκη για τον Αγγελόπουλο και όχι μόνο…. Δείτε στο βίντεο του youweekly.gr πως το έφερε στο σημερινό Survivor:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα μόδα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο: Το τζιν με... λάσπες που πωλείται 390 ευρώ! (photos)

Οι προτεινόμενοι, πρώτος απ’ όλους ήταν ο Σπάλ, τον ψήφισε όλη η ομάδα και μετά o Βασάλος έβγαλε στη σέντρα την Ελισάβετ και ο μισθοφόρος τον Τσάνγκ. Αυτά είναι όλα που είδαμε στο επεισόδιο της ασυλίας, εμείς όμως θα σας πούμε πριν δείτε το βίντεο, ποιος το έστησε όλο αυτό, ποιος είναι ο εγκέφαλος για όλη αυτή την ιστορία, που στήθηκε και ιδιαίτερα για τον Σπαλιάρα που ψηφίστηκε απ’όλους.

Λοιπόν, την όλη ιστορία την έχει στήσει ο Μάριος σε συνεργασία με τον Αναγνωστόπουλο. Αυτοί οι δύο στρέψανε, ουσιαστικά όλους τους παίκτες εναντίον του Σπαλιάρα, για λόγους στρατηγικής που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης τους τρεις υποψήφιους και θα καταλάβετε πολλά… Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share