Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βαλαβάνη, Λάουρα, Σάρα και Τσανγκ βγάζουν σέλφι! Η φωτογραφία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

29 Απριλίου 2017 17:41
Βαλαβάνη, Λάουρα, Σάρα και Τσανγκ βγάζουν σέλφι! Η φωτογραφία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Πανικό έπαθα όταν είδα αυτή τη φωτογραφία… Τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν να μου βγάζουν σέλφι από τον Άγιο Δομίνικο; Και ενώ περιμένω το επεισόδιο της Κυριακής, με τρομερή αγωνία μου εμφανίζεται αυτό και παθαίνω κοκομπλόκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντά για πρώτη φορά για την περίφημη κλίκα, τον Αγγελόπουλο και το bullying στην Παπαδοπούλου! "Θα ζητήσω συγγνώμη από όλη την οικογένεια σου"

Αλλά τελικά καθησυχάστηκα, αφού η παραγωγή θέλει να μας τρολάρει για να ξεκινήσουμε να ψαχνόμαστε. Μέσω του επίσημου λογαριασμού SurvivorGr στο Twitter ανέβηκε μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο, με την Σάρα,την Ευρυδίκη, τον Τσάνγκ και τη Λάουρα, όπου διασκεδάζουν στο πάρτι της ένωσης, όπου οι δύο ομάδες είχαν ξεφύγει εντελώς από το καθημερινό Survivor. Πάνω από την φωτογραφία έγραψαν «Οι παίκτες του #SurvivorGr που όλοι αγαπήσατε ποζάρουν αποκλειστικά για εσάς από τον Άγιο Δομίνικο…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Για πρώτη φορά μιλάει ευθέως για το σεξ με τον Μισθοφόρο, για το ποιος έχει εμμονή με το σεξ από τους Μαχητές (δεν είναι ο Σπαλιάρας) και πόσα λεφτά πήρε από το Survivor


Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share