Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άνω - κάτω όλοι στο Survivor! Νέοι έρωτες γεννήθηκαν από τη ένωση - Ποια είναι τα ερωτικά τρίγωνα ανάμεσα σε "Διασήμους" και "Μαχητές" (video)

29 Απριλίου 2017 16:37
Άνω - κάτω όλοι στο Survivor! Νέοι έρωτες γεννήθηκαν από τη ένωση - Ποια είναι τα ερωτικά τρίγωνα ανάμεσα σε

Αχχχ…Χαμός γίνεται στο Survivor, ειδικά μετά την ένωση των δύο ομάδων! Πόσο να αντέξουν και αυτοί; Άνθρωποι είναι κι αυτοί…Είναι δυνατόν να είναι τόσο καιρό εκεί μέσα και να είναι απλά σαν αδέρφια; Θα τρελαθούμε;;; Όμως, ποιοι παίκτες θεωρείτε ότι έχουν έρθει λίγο πιο κοντά; Θα σας πω εγώ που δεν χάνω επεισόδιο!!!

Θα ξεκινήσω λοιπόν, από το χαμηλών τόνων παιδί που άμα τα πάρει τα πήρε, τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπου το δύσκολο αγώνισμα φαίνεται ότι τους έφερε κοντά! Ο πρώτος, μετά τη νίκη της ομάδας του ανέφερε τη δυσκολία του αγωνίσματος και έφερε ως παράδειγμα την ζαλάδα της αθλητικογράφου…Φυσικά, εκείνη τού απάντησε πονηρά ότι θα τα πουν οι δυο τους στην παραλία!

Θα συνεχίσω με τη Λάουρα Νάργες, όπου τελευταία έχει γίνει χαμός με τη σχέση που έχει αποκτήσει με τον Κοκκινάκη. Η ναζιάρα Λάουρα, ζητούσε επίμονα ένα παγκάκι από τον Κώστα Κοκκινάκη, αλλά τελικά πήγε και δοκίμασε την κούνια που... Δείτε την συνέχεια του άρθρου στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share