Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα της Κυριακής!

28 Απριλίου 2017 18:58
Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα της Κυριακής!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον, όσο και επεισοδιακό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε την Κυριακή στο αγαπημένο μας Survivor.

Όπως σας αποκάλυψε το athensmagazine.gr από το πρωί, στο επεισόδιο της Κυριακής ο Χρανιώτης αποκαλύπτει τη γυναικεία στρατηγική στο παιχνίδι, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά Βαλαβάνη και Νάργες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο πανελλήνιο: Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών το 6χρονο αγγελούδι από την Αγία Βαρβάρα - Ομολόγησε ο πα-τέρας για το αποτρόπαιο έγκλημα! (Photos)

Οι γυναίκες εξαπλώνουν τη γοητεία τους και τα νάζια τους για να μπορούν να χειραγωγούν τους άντρες και εκείνοι να είναι στα πόδια τους. Επειδή η τακτική αυτή έγινε πολύ έντονα, αυτό έχει εξοργίσει τον Χρανιώτη, ο οποίος συγκαλυμμένα λέει τα ίδια πράγματα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Το κακό, λοιπόν, θα ξεκινήσει από τον Χρανιώτη και απ' αυτά που ο ίδιος διαπίστωσε από την συμβίωση στο ίδιο νησί Μαχητών και Διασήμων! Τι συμβαίνει λοιπόν μεταξύ των 2 ομάδων του reality συμβίωσης; Και ποιοι ακριβώς οι έρωτες που έχουν γεννηθεί στο παιχνίδι;

Οι παίκτες και των 2 ομάδων αναζητούν σίγουρα νέους φίλους και παρέες και προσπαθούν να δημιουργήσουν καινούργιες συμμαχίες προκειμένου στις ψηφοφορίες να λειτουργούν ως κλίκες και να πετάξουν έξω αυτούς που προφανώς δεν χωνεύουν και πάνω από όλα επειδή είναι δυνατοί παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 1993: Η μαύρη μέρα του ελληνικού αθλητισμού - Η στιγμή που ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς έμεινε παράλυτος! (Photos & Video)

Σε αυτή λοιπόν την ιστορία παίζουν έντονο ρόλο οι γυναίκες οι οποίες ουσιαστικά φροντίζουν να ανακατέψουν την τράπουλα προκαλώντας εγκεφαλικά και αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό, που πλέον δεν μπορεί αν ελέγξει την κατάσταση. Σε αυτή λοιπόν την τρομερή ιστορία που ξεκινάει, έρχεται ο Γιώργος Χρανιώτης να μιλήσει γι όλα αυτά στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίοι έντεχνα μας παρουσιάζει στο trailer που θα δείτε παρακάτω, η παραγωγή του Survivor.

Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής στο athensmagazine.gr

Ποιος θα κερδίσει το αγώνισμα

Εκείνο, πάντως, που δεν δείχνει κανένα τρέιλερ της Κυριακής και δεν θα το δείτε πουθενά αλλού, είναι το ποιος κερδίζει το ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ίσως το δυσκολότερο και πλέον σημαντικό μέχρι σήμερα στο Survivor.

Το athensmagazine.gr πιστό στη δική σας έγκαιρη ενημέρωση, θα σας έχει πρώτο και αρκετά νωρίς τα απόλυτα spoil για τον νικητή του αγωνίσματος

Ωστόσο, έστω και σχετικά πρόωρα, είμαστε σε θέση να δώσουμε το στίγμα μας σχετικά με το τι αναμένεται να παρακολουθήσαμε την Κυριακή στις τηλεοράσεις μας, καθώς δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να παρατηρήσει το αυτονόητο:

Η διαφαινόμενη κόντρα στο στρατόπεδο των Διασήμων, με τον Χρανιώτη -όπως είδαμε παραπάνω- να βγάζει στη... σέντρα τη Βαλαβάνη και τη Λάουρα, έρχονται σαν συνέχεια της μέτριας αγωνιστικής συμπεριφοράς των Διασήμων τον τελευταίο μήνα, για να τους χρίσει αυτομάτως αουτσάιντερ στην προσπάθεια για τη νίκη!

Φαβορί, για ακόμα ένα παιχνίδι οι Μαχητές, που βλέπουν τον Μάριο Πρίαμο να έχει ενσωματωθεί για τα καλά και να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από το ατύχημα, ενώ ακόμα και το "αδύναμο" χαρτί τους αγωνιστικά, οι δύο κοπέλες, δείχνουν σημάδια αγωνιστικής ανόδου!

Εκ των πραγμάτων, οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και είναι αδιαμφισβήτητα φαβορί για να την κατακτήσουν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share