Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι είδαμε στο Survivor: Η αποκάλυψη για την χαμένη ματσέτα, τα νεύρα του Κοκκινάκη με την Λάουρα και η ατάκα του αιώνα από τον Σπαλιάρα…(Βίντεο)

27 Απριλίου 2017 08:16
Τι είδαμε στο Survivor: Η αποκάλυψη για την χαμένη ματσέτα, τα νεύρα του Κοκκινάκη με την Λάουρα και η ατάκα του αιώνα από τον Σπαλιάρα…(Βίντεο)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Όπως ξέρετε οι ομάδες, οι οποίες πλέον μένουν στην ίδια παραλία, διαγωνίστηκαν για το έπαθλο φαγητού και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.

Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε όμως να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο!

Η ματσέτα είναι ένα μυστήριο που μάλλον δε θα λυθεί ποτέ. Ενώ στο βίντεο που θα δείτε από το youweekly.gr, οι «Διάσημοι» υποστηρίζουν ότι ξέρουν ποιος την πήρε την ματσέτα, ενώ ο Σπαλιάρας κατονομάζει τον μισθοφόρo ως τον άνθρωπο που έκλεψε το αντικείμενο, παρόλα αυτά παίζετε ένα απίστευτο θέατρο που μας βάζει όλους σε υποψίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε από τη δουλειά του και βγάζει 8.500 δολάρια την ημέρα! Πως τα καταφέρνει;

Τι θέλουμε να πούμε; Ότι δεν γίνεται να κλέβεται ένα τόσο σημαντικό αντικείμενο και κανένας να μην τολμά να πει ότι εσύ «το πήρες» άρα εδώ συμβαίνουν παράξενα πράγματα και μάλλον είναι αυτό που σας γράψαμε από το πρωί ότι η ιστορία για τη περίφημη ματσέτα είναι ένα στημένο παιχνίδι που το έχουν οργανώσει η παραγωγή του Survivor και οι παίκτες, ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Ας περάσουμε τώρα σε κάτι πιο ανάλαφρο…

Λίγο στη πλάκα, πολύ στα σοβαρά ο Κοκκινάκης την είπε για πρώτη φορά και στη Λάουρα και στην Ευρυδίκη. Για όσους έχουν καταλάβει τον συγκεκριμένο παίκτη, μπορούν εύκολα να κατανοήσουν ότι δεν θυμώνει εύκολα αλλά μέσα από το χιούμορ και τον τρόπο, λέει πολλές φόρες σκληρές αλήθειες.

Η Λάουρα και Ευρυδίκη, πίστεψαν ότι τους κάνει σκηνή ζηλοτυπίας αλλά ο Κοκκινάκης τους τα έχωνε με τον τρόπο του γιατί, ενώ αυτός δούλευε στη καλύβα για πάρτη τους, εκείνες πήγαν βόλτα και έκαναν παρέα με την αντίπαλη ομάδα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο καθένας με τον χαβά του…

Είναι αυτό που λέμε ο καθένας στον κόσμο του… Από χθες, φυσικά, με την ένωση των δύο ομάδων, ο Τσάνγκ κοιτούσε τους φοίνικες για να δει που θα βάλει την αιώρα του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο Μάριος Τόκας! Ποιος ήταν ο Ελληνοκύπριος μουσικοσυνθέτης; (video)

Ο Ορέστης Τσάνγκ, μετά την όχι και τόσο πετυχημένη αιώρα του, που να θυμίσω ότι είχε πέσει κάτω και είχαμε λυθεί στα γέλια όλοι μας, τώρα θέλησε να κατασκευάσει μια κούνια για να αφήσει όπως είπε, το στίγμα του στη παραλία…Πες μας ρε Ορέστη ότι έχεις βάλει στο μάτι κάποιο από τα κορίτσια! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Και τώρα ας πάμε να δούμε τι ακριβώς συνέβη στον στίβο μάχης…

Ο μεγάλος παίκτης, Γιώργος Αγγελόπουλος, έχασε τον σημερινό αγώνα στο 8-8 των «Διάσημων» και των «Μαχητών».

Ενώ είχε φτάσει πρώτο στόχο και ενώ είχε πλεονέκτημα ως ποδοσφαιριστής, παρόλα αυτά έχασε από τον Μάριο, δίνοντας την ευκαιρία τους «Μαχητές» να πάρουν τη νίκη. Δείτε παρακάτω τον Ντάνο να καταρρέει και να τον σηκώνει ο Μπο από το χώμα:

Σε έναν αγώνα που φαινόταν σχετικά εύκολος,οι «Μαχητές» τελικά κέρδισαν με 10-8 με ένα φοβερό παιχνίδι που έκανε ο Μάριος με τον Αγγελόπουλο στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, όταν ήταν 8-8.

Εκεί ο Μάριος ξεπέρασε τον εαυτό του και κέρδισε τον Ντάνο, που είχε πλεονέκτημα λόγω του ότι ήταν ποδοσφαιριστής, στη συνέχεια η Σάρα κέρδισε την Ευρυδίκη παρά το συγκλονιστικό λάθος που έκανε στο τελευταίο εμπόδιο. Δείτε τους απίστευτους πανηγυρισμούς που έκαναν οι «Μαχητές» στο παρακάτω βίντεο:

Ντάξει, Σπάλ forever!

Δεν θα περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από το σημερινό παιχνίδι από τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος είναι ένα παιδί έξω καρδιά…Το χιούμορ του μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν αλλά, όχι όσοι έχουν αίσθηση του χιούμορ, είναι σίγουρο θα τον λατρέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλό καλοκαίρι: Καιρός για τις πρώτες βουτιές! Στους πόσους βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος;

Τι είπε σήμερα ο θεός την ώρα που έχουν φάει και έχουν σκάσει; Η Ελισάβετ, κάνει μια πρόταση να πάρουν τους καφέδες τους και να πάνε παράλια.Την ώρα που ο Σπαλιάρας περπατούσε στην άμμο με τον καφέ στο χέρι, σε μια εντελώς ρομαντική ατμοσφαίρα, γυρνάει και λέει σε όλους «Παιδιά να ξέρετε εγώ με γεμάτο στομάχι είμαι πολύ ρομαντικός…» Υπονοώντας βεβαίως αυτό που υπονοείται και εσείς…Δείτε το βίντεο για να μη σας λέμε πολλά:

Πηγή: Υοuweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share