Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκάλυψη: Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα!

26 Απριλίου 2017 17:34
Survivor - Αποκάλυψη: Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα!

Η συνήθεια που έγινε... λατρεία, για ακόμα μία μέρα βρίσκεται στις οθόνες σας, αφού στο athensmagazine.gr σας προσφέρουμε το πιο έγκυρο και ακριβές ρεπορτάζ για τα καθημερινά επεισόδια του Survivor και τι ακριβώς θα δούμε σε αυτά!

Σήμερα, ακόμα ένα αγώνισμα στους δέκτες μας σε λίγες ώρες, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να μάχονται σκληρά για τη νίκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμορία ανηλίκων επιχειρεί να ληστέψει ηλικιωμένο σε ΑΤΜ! Αυτό που ακολουθεί όμως δεν το περιμένει κανείς! (video)

Χθες, οι Διάσημοι έκαναν την ολική επαναφορά και παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ, αλλά και είχαν αρκετό καιρό να πάρουν μία νίκη, κατάφεραν δείχνοντας ψυχικό σθένος χιλίων λεόντων και με τον Ντάνο σε σπουδαία μέρα, να πάρουν μία νίκη που τους χάρισε το δικαίωμα της επικοινωνίας, αλλά και τη δυνατότητα να πάρουν έξτρα προμήθειες 1 κιλό ρύζι και ένα κιλό φακές στην καλύβα τους!

Πάντως, ας είμαστε ειλικρινείς! Οι Μαχητές δεν το πάλεψαν όσο μας έχουν συνηθίσει. Είτε επειδή είχαν κερδίσει τις δύο τελευταίες μονομαχίες επικοινωνίας και ήταν θεωρητικά η... σειρά των Διασήμων, είτε επειδή ήθελαν να προφυλαχθούν ενόψει του σημερινού -άκρως σημαντικότερου αγωνίσματος- δεν έδωσαν το 100% της ενέργειάς τους και αυτό ήταν ξεκάθαρο, ακόμα και από την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την ήττα τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στις αερομεταφορές: Βάζει λουκέτο μεγάλη αεροπορική εταιρεία!

Απόψε, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη... νίκη των Μαχητών και η αλήθεια είναι πως αν είχαμε 100 ευρώ να ποντάρουμε στη νίκη τους, θα τα ποντάραμε με κλειστά τα μάτια!

Πάντως, σε κάθε περίπτωση το athensmagazine.gr δεν θα σας αφήσει στο... σκοτάδι! Περίπου στις 7.30 το απόγευμα θα σας μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια, τόσο τον νικητή της αποψινής μάχης, όσο και το παρασκήνιο του επεισοδίου και όσα θα δούμε σχετικά με την κλοπή της ματσέτας!

Μείνετε συντονισμένοι στο athensmagazine.gr και θα ενημερωθείτε πρώτοι και έγκυρα για ό,τι πρόκειται να δούμε απόψε στο αγαπημένο μας παιχνίδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share