Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το Survivor; «Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!» - Να ποια είναι η πραγματικότητα!

26 Απριλίου 2017 14:31
Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το Survivor; «Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!» - Να ποια είναι η πραγματικότητα!

Σήμερα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ανέφεραν πως πληροφορίες λένε πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ήδη στο ξενοδοχείο και πως έχει αποχωρήσει. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα δείξουν τα επόμενα επεισόδια…

Άλλη πηγή, όπως ανέφερε η ίδια εκπομπή, το διαψεύδει αυτό λέγοντας πως η Ευρυδίκη είναι ακόμη στο παιχνίδι.

Ε, λοιπόν, εσείς την αλήθεια θα τη μάθετε πάλι αποκλειστικά και πρώτα, από το athensmagazine.gr:Καμία Βαλαβάνη δεν έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Το μόνο που συμβαίνει είναι πως ορισμένοι δημοσιογράφοι στις μέρες μας, κυνηγώντας την τηλεθέαση με αθέμιτα μέσα, ουσιαστικά... ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στις αερομεταφορές: Βάζει λουκέτο μεγάλη αεροπορική εταιρεία!

Τι εννοούμε με αυτό; Προφανώς, επειδή η συγκεκριμένη εκπομπή έπεσε μέσα εν μέρει στην αποχώρηση της Παπαδοπούλου, είπε τώρα να το πάρει... μονοπώλιο με τις αποχωρήσεις και μας μόστραρε άλλη μία οικειοθελή, για να γεμίσει η σκαλέτα της εκπομπής!

Φυσικά, αυτό μόνο δημοσιογραφία δεν είναι και μην περιμένει κανείς να δει τη Βαλαβάνη να αποχωρεί οικειοθελώς αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι.

Φυσικά, το τι θα συμβεί στο μέλλον ουδείς το γνωρίζει, ωστόσο το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα είναι πως, αυτή τη στιγμή η Βαλαβάνη βρίσκεται στην παραλία των Διασήμων και πιθανώς κουτσομπολεύει με τη Λάουρα Νάργες!

Όλα τα υπόλοιπα... είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ας δούμε, παρόλα αυτά, το απόσπασμα του βίντεο από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share