Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της ματσέτας! Ποιος την πήρε - Τι θα δούμε σήμερα! (Video)

26 Απριλίου 2017 10:54
Survivor - Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της ματσέτας! Ποιος την πήρε - Τι θα δούμε σήμερα! (Video)

Ο κακός χαμός γίνεται μεταξύ Διάσημων και Μαχητών, για μία κλοπή που στιγματίζει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Στο σημερινό επεισόδιο για πρώτη φορά θα γίνουμε μάρτυρες απίστευτων χαρακτηρισμών που φτάνουν στο όριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Σας το γράφουμε αυτό αποκλειστικά στο athensmagazine.gr, γιατί όπως καταλαβαίνετε το να χαρακτηρίζεται ένας άνθρωπος ως στυγνός κλέφτης είναι η μέγιστη προσβολή και φυσικά μιλάμε για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον περίφημο μισθοφόρο, όπου ως εικόνα στο παιχνίδι έχει περάσει ως ένας άνθρωπος τουλάχιστον με ηθική, που τα λέει έξω από τα δόντια. Πάμε όμως να δούμε πώς ξεκίνησε η όλη απίστευτη ιστορία:

Πρώτα από όλα, χθες το βράδυ μείναμε όλοι άφωνοι όταν στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου είδαμε να βγαίνουν παίκτες των Διασήμων και να μιλάνε ευθέως ότι έγινε κλοπή ενός χρήσιμου αντικειμένου και ξεκάθαρα υπονοούσαν ότι το έχει κλέψει άνθρωπος από τους Μαχητές.

Παρακαλούμε δείτε αναλυτικά το παρακάτω βίντεο, και θα μείνετε κάγκελο όπως μείναμε κι εμείς:

Το πράγμα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Είχαμε και συνέχεια. Είχαμε συνέχεια, διότι δεν έμειναν στα λόγια ούτε οι Διάσημοι, ούτε παίκτες των Μαχητών. Άρχισαν να λένε ονόματα που εκτιμούν ότι είναι οι κλέφτες του αντικειμένου.

Και εδώ, έχουμε τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος έχει ξεκινήσει κόντρα με τον Αναγνωστόπουλο μετά το πάρτι και τα ωραία λογάκια που ψιθύρισε η Ευριδίκη στο αυτί του.

Τι είπε ο Σπαλιάρας; Είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι αν χάθηκε το αντικείμενο, μόνο ένας άνθρωπος θα το έχει πάρει κι αυτός είναι ο μισθοφόρος. Κι εδώ μιλάμε για βόμβα μεγατόνων!

Δείτε ακριβώς τι είπε ο Σπαλιάρας στο παρακάτω βίντεο:

Και τώρα στο athensmagazine.gr θα μπούμε στο ζουμί!

Σήμερα, θα δούμε απίστευτα πράγματα σε ένα καυτό επεισόδιο του Survovor που σίγουρα δεν τα έχουμε ξαναδεί. Η λέξη "κλοπή" βγαίνει στην επιφάνεια αν και όπως θα σας αποκαλύψουμε σήμερα, υπήρχαν σκέψεις να συγκαλύψουν το γεγονός από την παραγωγή του Survivor, όπως ακριβώς κάνανε με τις ανταλλαγές φαγητού με τους ντόπιους, που αποκάλυψε ο Τανιμανίδης έναν μήνα μετά από το γεγονός.

Πάντως, αυτό που στο athensmagazine.gr είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε, πηγαίνοντας όπως πάντα την υπόθεση πρώτοι ένα βήμα παρακάτω, είναι η ατάκα του Μάριου νωρίς χθες στο επεισόδιο και η αναφορά του στη ματσέτα!

Αυτή η αναφορά σε ένα χρονικό σημείο που έσκασε και η απώλεια της ματσέτας των Διασήμων, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι και ασφαλώς αποτελεί "μπηχτή" για αυτόν που όντως έκλεψε την ματσέτα των Διασήμων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στις αερομεταφορές: Βάζει λουκέτο μεγάλη αεροπορική εταιρεία!

Πάντως, μία πρώτη πληροφόρηση του athensmagazine.gr αναφέρει πως, ο Μάριος πέταξε τη συγκεκριμένη ατάκα φωτογραφίζοντας των Κώστα τον μισθοφόρο ως δράστη της κλοπής της ματσέτας, με τον οποίο άλλωστε είναι και λιγότερο κοντά από τους εναπομείναντες άνδρες της ομάδας!

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει στο απόσπασμα που θα δείτε: "Πάρε την ματσέτα. Την ματσέτα...", επαναλαμβάνοντας δύο φορές, μάλιστα, τη συγκεκριμένη λέξη, ενώ θεωρητικά οι Μαχητές δεν έχουν ματσέτα στα εργαλεία τους!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του athensmagazine.gr στο 53:40 και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας!

Οι άνθρωποι του Survivor για λόγους τηλεθέασης αποφάσισαν να βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα. Απόψε αναμένεται τρελό ξεκατίνιασμα και σας υποσχόμαστε ότι στο athensmagazine.gr θα σας έχουμε καυτό παρασκήνιο αλλά και σπόιλερ με το τι ακριβώς θα δείτε στο επεισόδιο, μετά τις 7.30 το βράδυ, όπως άλλωστε κάνουμε καθημερινά, πιστοί στο ραντεβού μας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share