Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Η Παπαδοπούλου "έφτυσε" τη Μελέτη και δεν πήγε στην εκπομπή της! (Video)

24 Απριλίου 2017 17:37
Αποκάλυψη: Η Παπαδοπούλου

Η πιο περιζήτητη παρουσία αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση ίσως και να είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά την άδοξη αποχώρησή της από το Survivor και φυσικά τα όσα έχουν ακολουθήσει αυτής, με την ομάδα των Διασήμων να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη και την "κλίκα' να ξεκληρίζεται ουσιαστικά, από τη φυγή Χανταμπάκη και μετά.

Φυσικά, ο ΣΚΑΙ έχει τον πρώτο λόγο σχετικά με την παρουσία των παικτών σε εκπομπές και προφανώς, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είναι η πρώτη υποψήφια για να βρεθεί κάποιος πρώην παίκτης του παιχνιδιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον Στάθη Ψάλτη! Ποιοι έδωσαν το παρών και ποιοι τον ξέχασαν; (video)

Ωστόσο, η παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου στη σημερινή εκπομπή ματαιώθηκε, καθώς η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παραμένει άφαντη και δεν βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής όπως είχε προαναγγελθεί, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι "η Ειρήνη θέλει να μείνει ακόμη λίγο στο σπίτι της, να ξεκουραστεί με την οικογένεια της και να χαλαρώσει και μετά να κάνει την όποια εμφάνιση"!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πάντως, αυτό που προκύπτει από την πληροφόρηση του Athensmagazine.gr, είναι πως η νεαρή τραγουδίστρια δεν πήγε στην εκπομπή της Μελέτη και γενικότερα έχει επιλέξει έναν δρόμο... σιγής, διότι δεν θέλει να έρθει σε δύσκολη θέση από τις ερωτήσεις που πιθανώς θα δεχτεί.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor γνωρίζει ότι θα δεχτεί πιέσεις προκειμένου να αποκαλύψει πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με την πρόσφατη είδηση πως αντάλλαζαν τρόφιμα για ρούχα και παπούτσια με τους ντόπιους και σε καμία θέση δεν επιθυμεί να βρεθεί στη δύσκολη θέση να "δώσει" κάποιον πρώην συμπαίκτη της, κυρίως δε τον Ντάνο με τον οποίο είχαν βρεθεί και πιο κοντά όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share