Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Αποκάλυψη: Σε πλήρη απομόνωση ο Αγγελόπουλος - Αυτοί ενώνονται για να τον τελειώσουν! Οι συμμαχίες εναντίον του και οι νέοι ρόλοι! (Video)

24 Απριλίου 2017 13:37
Survivor - Αποκάλυψη: Σε πλήρη απομόνωση ο Αγγελόπουλος - Αυτοί ενώνονται για να τον τελειώσουν! Οι συμμαχίες εναντίον του και οι νέοι ρόλοι! (Video)

Μία νέα συμμαχία θα δούμε να σχηματίζεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και στο περιθώριο του μεγάλου πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, γεγονός που μας προδιαθέτει για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται τις επόμενες μέρες στο αγαπημένο μας παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε βάση: 24 πράγματα στα οποία πετάτε άσκοπα τα χρήματά σας!

Ο Κώστας ο μισθοφόρος που στο παρελθόν έχει διατυμπανίσει την... αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου, φαίνεται να χτίζει μία νέα συμμαχία με την Ευριδίκη Βαλαβάνη, με μοναδικό σκοπό την πλήρη απομόνωση του Αγγελόπουλου και την περιθωριοποίησή του, τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Αρχηγός αυτής της νέας προσπάθειας, είναι σαφώς η Ευριδίκη Βαλαβάνη που έχει δείξει και στο παρελθόν τις εχθρικές διαθέσεις της απέναντι στον Αγγελόπουλο.

Ωστόσο, με τον Χανταμπάκη και τον Χούτο εκτός παιχνιδιού, δύο παίκτες που είχαν στηρίξει όσο κανείς άλλος την προσπάθεια να παραγκωνιστεί ο Αγγελόπουλος, η Βαλαβάνη πλέον ψάχνει νέους συμμάχους που θα της δώσουν και το πολυπόθητο και αναγκαίο αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι της πιθανής κλίκας που θα συνταχθεί γύρω από τον Αγγελόπουλο μετά την ένωση.

Η προσέγγιση του μισθοφόρου που θα δούμε απόψε, είναι μόνο η... κορυφή του παγόβουνου, καθώς το περασμένο διάστημα και στο περιθώριο των αγωνισμάτων έχουν γίνει κι άλλες συζητήσεις και προσπάθειες να προσεγγιστούν κι άλλοι παίκτες, ωστόσο η παραγωγή του παιχνιδιού δεν μας έχει δείξει δημόσια τα συγκεκριμένα πλάνα.

Ο μισθοφόρος είναι ο πρώτος διαθέσιμος για να εισχωρήσει στην κλίκα της Βαλαβάνη, ωστόσο μαζί του φέρνει και τις δύο κοπέλες των Μαχητών, την Ελισάβετ και τη Σάρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που «έφυγαν» προτού δουν την τελευταία τους ταινία!

Το απέναντι "μπλοκ" των Μαχητών, Βασάλος, Μάριος, Τσανγκ δεν έχουν πάρει ακόμα θέση, ενώ ο Σπαλιάρας μοιάζει μάλλον αδύνατο να κινηθεί εναντίον του μοναδικού φίλου του από την ομάδα των Διασήμων και πιθανότατα θα κρατήσει ουδέτερη στάση.

Το σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα θα παρακολουθήσουμε ορισμένες ξεκάθαρες προσπάθειες να απομονωθεί πλήρως ο Αγγελόπουλος, αλλά και να φανεί προς τα έξω ένα αρνητικό προφίλ του Σκιαθίτη παίκτη, προκειμένου να του βλάψει τη δημοφιλία και να τον ρίξει στα μάτια του κόσμου!

Πλέον, η μπάλα θα περάσει στα χέρια του ίδιου του Αγγελόπουλου, με το στοίχημα να είναι παραπάνω από ξεκάθαρο:

Θα μπορέσει να συγκρατηθεί και να μη χάσει τον έλεγχο (όπως είχε γίνει εν μέρει με τον Χανταμπάκη) ή η επίθεση που θα υποστεί σε πολλά επίπεδα, θα τον βγάλει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να έρθει το ξέσπασμα που μοιραία θα αλλάξει τις ισορροπίες και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο κόσμος;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share