Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σε λίγη ώρα!

20 Απριλίου 2017 21:47
Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σε λίγη ώρα!

Ακόμα μία μεγάλη και έγκυρη αποκάλυψη έσκασε πριν λίγο στο Athensmagazine.gr, που αφορά το μεγάλο ερώτημα για το ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι σε λίγη ώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΩΡΑ: Βόμβα σε σταθμό του Μετρό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και με την βοήθεια του πάντα έγκυρου "SURVIVOR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ" που έχει αποδειχτεί αλάνθαστο στην πληροφόρησή του μέχρι σήμερα, ο παίκτης που θα αποχωρήσει σε λίγη ώρα στο συμβούλιο του νησιού, είναι ο Λάμπρος Χούτος!

Οι φήμες, άλλωστε, τις προηγούμενες μέρες έλεγαν ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα και όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει από την πρώτη μέρα που βγήκαν οι υποψηφιότητες, ο Λάμπρος Χούτος όντως συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους για να παραμείνει στο παιχνίδι και θα είναι τελικά εκείνος που θα αποχωρήσει!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ

Πάντως, οι πληροφορίες μας μιλούν για ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για ελάχιστες μόνο ψήφους, ο Λάμπρος Χούτος δεν κατάφερε να χωθεί ανάμεσα στους άλλους δύο βασικούς ανταγωνιστές του για την παραμονή, που δεν ήταν άλλοι από τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα, καθώς για ακόμα μία φορά, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο Ντάνος έκανε... περίπατο στην υπόθεση παραμονής του στο παιχνίδι, αφού συγκέντρωσε υπερδιπλάσιες ψήφους από όλους τους άλλους παίκτες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share