Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρίχνουν λάσπη στον Αγγελόπουλο! Οι κονσέρβες και το τσιγαριλίκι που μοιράστηκε κρυφά - Τι συμβαίνει με τον Ντάνο;

18 Απριλίου 2017 17:01
Ρίχνουν λάσπη στον Αγγελόπουλο! Οι κονσέρβες και το τσιγαριλίκι που μοιράστηκε κρυφά - Τι συμβαίνει με τον Ντάνο;

Υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν μία κόντρα μεταξύ ενός πολιτικού κι ενός εκδότη εφημερίδας. Ο εκδότης έγραφε επί ημέρες στο έντυπο του πως ο πολιτικός εκείνος ήταν γκέι με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αντιδράσει έντονα και να του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο εκδότης λοιπόν ξεκίνησε από την επόμενη κιόλας ημέρα να γράφει πως ο πολιτικός εκείνος «δεν ήταν γκέι» γνωρίζοντας πολύ καλά πως στο μυαλό του κόσμου θα έμενα απλά ο χαρακτηρισμός.

Το «δεν» διαγράφονταν και φυσικά επικρατούσε η «λογική», πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο εκδότης είχε πετύχει τον στόχο του και ο πολιτικός που αισθάνονταν αδικημένος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, παρά να φωνάζει αυτό που έλεγε και ο εκδότης: «Δεν είμαι γκέι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα ποτά που θα σου κάψουν το λίπος ενώ κοιμάσαι!

Θα μου πείτε που κολλάει αυτό με το Survivor και τον Ντάνο; Κι όμως, ακριβώς αυτό συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ένα γκρουπ συμπαικτών του στο δημοφιλές παιχνίδι. Πριν από κάποιες εβδομάδες, στο συμβούλιο που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη οι διάσημοι άφησαν υπονοούμενα πως ο Ντάνος είχε κάνει κάτι που τους είχε ενοχλήσει. Κάποιοι συμμετείχαν σε αυτό, χωρίς να συμφωνούν, όπως είπε ότι έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης, άλλοι δεν συμφωνούσαν κλπ. Τι ήταν όμως αυτό

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πει πως δεν έχει εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη της γιατί «έχει αρχηγικές τάσεις» κι έδωσε ως παράδειγμα πως «μπαίνει πάντα πρώτος στη βάρκα»! Λόγους που χρησιμοποιούν παιδάκια του δημοτικού όταν τσακώνονται μεταξύ τους. Μετά ειπώθηκε πως είχε πιάσει ψάρια που δεν τα μοιράστηκε με την ομάδα, όμως τονίστηκε πως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Το τι πραγματικά έχει συμβεί δεν το γνωρίζει κανείς, όμως οι φήμες οργιάζουν και φυσικά από την «λάσπη» που πέφτει, κάποια έχει αρχίσει να μένει πάνω στον παίκτη των διάσημων.

Και τι δεν έχει ακουστεί, που κυκλοφορεί ως «έγκυρη πληροφορία» από στόμα σε στόμα. Από το ότι έφυγε από τον καταυλισμό και πήγε σε ένα χωριό 30 χιλιόμετρα μακριά όπου αντάλλαξε κουβέρτες με κονσέρβες, μέχρι το ότι πήγε σε ένα χωριό και έφερε πίσω «τσιγαριλίκι» το οποίο μοιράστηκε με Χρανιώτη και Σπαλιάρα. Κοινώς «ο,τι να ναι». Στην πολύ απλή ερώτηση «καλά και γιατί δεν τον αποβάλουν από το παιχνίδι;» υπάρχει η απάντηση «θα εκτεθεί η παραγωγή». Αφήνουν δηλαδή έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος φεύγει από τον καταυλισμό και γυρνάει με κονσέρβες και τσιγάρα για «να μην εκτεθούν».

Δεν έχει όμως καμία σημασία τι πραγματικά έκανε ή τι δεν έκανε ο Ντάνος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης στην συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αγγελόπουλο κι αυτό ήταν αρκετό. «Επιβεβαίωσε» πως κάτι έχει γίνει, παρότι δεν είπε τίποτα. Κι αυτό μένει τελικά στην συνείδηση του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, όποιον τηλεθεατή κι αν ρωτήσεις θα σου πει πως ο Ντάνος έχει κάνει κάτι σοβαρό. Ακόμα κι αν το μόνο που ξέρει είναι πως ο παίκτης των διάσημων πάει ... πρώτος στη βάρκα.

Εάν κάποιος παρακολουθεί τα social media, τότε θα διαπιστώσει πως η δημοτικότητα του Αγγελόπουλου, που μέχρι πρότινος φάνταζε αδιαφιλονίκητο φαβορί, μειώνεται συνεχώς. Η «παρέα» της ομάδας του έχει καταφέρει να τον «λερώσει», υποστηρίζοντας απλά πως... δεν είναι γκέι.

Πηγή: Koolnews.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share