Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους! Έκπληκτοι οι γιατροί με την κατάσταση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη (photos)

18 Απριλίου 2017 14:21
Δεν πιστεύουν στα μάτια τους! Έκπληκτοι οι γιατροί με την κατάσταση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη (photos)

Ήταν την περασμένη Τρίτη όταν έγινε γνωστό πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο «τρελοκύπριος» του Survivor, όπως τον αποκαλούν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο που έθεσε εκτός παιχνιδιού, τόσο τον ίδιο, όσο και την Ειρήνη Κολιδά, ενώ ουδείς γνωρίζει αν θα επιστρέψει στις δοκιμασίες.

Την ώρα που η Ειρήνη επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Μάριος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και η μητέρα του, Λία, μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω για την κατάσταση της υγείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SOS: Αν δείτε αυτήν την κρεμάστρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, φύγετε και ειδοποιήστε την αστυνομία!

«Έχουμε λίγη πληροφόρηση… Μιλάει ο Δημήτρης, ο αδερφός του Μάριου με την παραγωγή του παιχνιδιού. Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι εκπλήσσονται οι γιατροί που αναρρώνει τόσο γρήγορα, ότι τα κόκκαλά του δένουν, δεν έχει χάσει το χιούμορ του και την αισιοδοξία του», ανέφερε η κυρία Λία και πρόσθεσε: «ο Μάριος έχει εκπληκτικές αντοχές, τεράστια δύναμη, τόλμη και αποφασιστικότητα, σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι, μακάρι να του επιτρέψουν οι γιατροί να πάει να παίξει».

Όσο για το αν θα δούμε τον 30χρονο ξανά στη δράση;
«Δεν ξέρω τι σκέφτεται, γιατί έχουμε λίγη πληροφόρηση. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει αυστηρές δεσμεύσεις. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε αν θα επιστρέψει ή θα συνεχίσει. Ήθελε πολύ να πάει στο Survivor, δεν μας ρώτησε, ήρθε απλά και μας το ανακοίνωσε και το δεχτήκαμε», απάντησε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η μητέρα του Μάριου:

Πηγή: Peoplegreece.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share