Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι πολλά τα λεφτά! Πόσα έχουν βγάλει μέχρι σήμερα οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor;

13 Απριλίου 2017 19:03
Είναι πολλά τα λεφτά! Πόσα έχουν βγάλει μέχρι σήμερα οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor;

Οκτώ εβδομάδες μετρούν οι εναπομείναντες παίκτες του ελληνικού Survivor στα εξωτικά νησιά του Αγίου Δομίνικου. Κάθε μέρα, οι παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν είναι ήδη οικονομικά κερδισμένοι από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, οι τραπεζικοί λογαριασμοί «Μαχητών» και «Διασήμων» γεμίζουν με χιλιάδες ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Απέλυσαν παρουσιάστρια επειδή παραδέχτηκε πως είναι ιερόδουλη! (photos)

Κάθε παίκτης από την ομάδα των «Μαχητών» λαμβάνει 550 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Το αντίστοιχο ποσό για τους παίκτες στην ομάδα των «Διασήμων» είναι αρκετά μεγαλύτερο, φτάνει τα 2.000 ευρώ την εβδομάδα και είναι κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο ανάλογα με το πόσο … διάσημος είναι ο παίκτης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κάθε ένας από τους παίκτες των «Μαχητών» που βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι έχει ήδη συγκεντρώσει 4.400 ευρώ, ενώ κάθε «Διάσημος» που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο έχει μαζέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 16.000 ευρώ!

Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τους παίκτες που θα φτάσουν μέχρι τέλους και θα συμπληρώσουν 19 εβδομάδες στο παιχνίδι. Στην περίπτωση αυτή, κάθε «Μαχητής» θα έχει μαζέψει 10.450 ευρώ και κάθε «Διάσημος» 38.000 ευρώ! Σε αυτά, ο νικητής θα προσθέσει και τα 100.000 ευρώ του επάθλου και το Survivor θα αποτελέσει ίσως τη σοφότερη οικονομικά απόφαση της ζωής του!

Να διευκρινιστεί πως και ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να αμείβεται ως «Διάσημος» και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως «Μαχητής», παρά το γεγονός πως άλλαξαν ομάδες. Επίσης, έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει σχετικά με την υψηλή αποζημίωση που έλαβαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μετά το ατύχημα που τους στέρησε την παραμονή τους στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share