Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι μετά την έξοδο του απ’ το Survivor (photos)

9 Απριλίου 2017 17:59
Άλλος άνθρωπος: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι μετά την έξοδο του απ’ το Survivor (photos)

Ο μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας επέστρεψε στον πολιτισμό και τα αποτελέσματα της αλλαγής του είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Ο Πάνος ξυρίστηκε, στολίστηκε και βγήκε για μπανάκι με την Ειρήνη Κολιδά στον Άγιο Δομίνικο.

Ο αγαπημένος Πάνος μάλιστα φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές του στην Ελλάδα για κάθε του βήμα στέλνοντας διαδικτυακά μηνύματα στη σελίδα στο FB που έχει δημιουργηθεί από οπαδούς του (και αριθμεί ήδη πάνω από 80.000 άτομα).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor διαρροή: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε κατάσταση σοκ! Συναγερμός! Ποιον φέρνουν επειγόντως για βοήθεια πριν αποχωρήσει η παίκτρια; Αποκλειστικό…

Τους ενημέρωσε ότι θα μείνει για άλλη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο για να κάνει γυρίσματα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια θα επιστρέψει για να αποθεωθεί όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά την επιστροφή του από το Χέρφιλντ.

Στο διαδικτυακό μανιφέστο του ο Πάνος ξεκαθάρισε μάλιστα και τι συνέβη στην κουβέντα του με τον Μπο και γιατί έθαψε ελαφρώς τον Γιάννη Σλαλιάρα, τον οποίο στη συνέχεια αποθέωσε.

Νομίζατε ότι όλο αυτό έγινε τυχαία; Κάνετε τεράστιο λάθος…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό: Πανικός στο Survivor! Λιποθυμούν οι παίκτες - Τι συμβαίνει στις γυναίκες του reality και μας το κρύβουν;

Όλα ήταν μέρος της στρατηγικής του για να ενισχύσει την ομάδα των μαθητών. Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε ο Πάνος και αν βγάλετε άκρη να το προσέξετε.

Μόνος εσείς και ο Θωμάς Μάτσιος το ‘χετε καταφέρει…

Πηγή: Menshouse.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share