Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Στην… απομόνωση ο Μάριος Πρίαμος και η απαγόρευση για την Κολιδά! Επιστρέφει στο παιχνίδι;

7 Απριλίου 2017 15:18
Ραγδαίες εξελίξεις: Στην… απομόνωση ο Μάριος Πρίαμος και η απαγόρευση για την Κολιδά! Επιστρέφει στο παιχνίδι;

Εξελίξεις αναμένονται στο Survivor καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που τραυματίστηκε στο τροχαίο των Μαχητών, βγήκε από το νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντράπηκα! Θέλω να πάω εκεί και να τους πετάω τις καρύδες!»: Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Στέλιο Χανταμπάκη- «Είναι ξεφτίλα!» (Βίντεο)

Ο 30χρονος Κύπριος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον ώμο και τα πλευρά, πήρε εξιτήριο και, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας και βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπως και η Ειρήνη Κολιδά, η άλλη παίκτρια που τραυματίστηκε και, την περασμένη Πέμπτη, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Κατά το δημοσίευμα, ο Μάριος Πρίαμος είναι σε πολύ καλή σωματική κατάσταση, ωστόσο, οι γιατροί δεν του έχουν επιτρέψει να επιστρέψει στο Survivor. Όπως όμως σας έχει αναφέρει το youweekly.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Μιλάμε για έναν σοβαρό τραυματισμό και την επιστροφή σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Καλή σωματική κατάσταση, μπορούμε να πούμε αν γυρνούσε σπίτι του και είχε την ανάρρωση που χρειαζόταν, όχι να γυρίσει σε ένα παιχνίδι με αθλήματα και ένταση σωματική, όταν το κορμί του ακόμη δεν έχει «δέσει» καλά καλά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις για την Ελλάδα!

Ο Μάριος Πρίαμο ωστόσο, έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο ίδιο ξενοδοχείο που βρίσκεται και η Ειρήνη Κολιδά. Η παραγωγή όμως του έχει απαγορεύσει να…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share