Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεν είναι φάρσα: Survivor στην Ελαφόνησο! (Photos)

6 Απριλίου 2017 13:37
Δεν είναι φάρσα: Survivor στην Ελαφόνησο! (Photos)

«Η μεγαλύτερη Fitness εμπειρία που είχατε ποτέ! 27 αποφασισμένοι διαγωνιζόμενοι και 4 γυμναστές! Μοναδικά εφόδια η φυσική κατάσταση, η αντοχή και η θέληση για να ξεπεράσετε τα όρια σας και να ζήσετε 77 ώρες μακριά από την άνεση σας σε ένα παραδεισένιο νησί στο πιο απολαυστικό παιχνίδι, γεμάτο προκλήσεις και εκπλήξεις!».

Αυτό αποτελεί την πρόκληση-πρόσκληση που απευθύνει σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματίας-γυμναστής που διατηρεί το Γυμναστήριο PerFit στην Αθήνα.

Ο κ. Λίνος Χαραλάμπους είναι σίγουρα ένας έξυπνος επιχειρηματίας. Συνδυάζοντας την δημοτικότητα του Survivor και την φυσική ομορφιά της Ελαφονήσου καλεί σε μια αξέχαστη εμπειρία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες! Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει";

Στην περιγραφή της εκδήλωσης στο facebook αναφέρεται: «Θα χωριστούμε σε 3 ομάδες και με την καθοδήγηση των 4 γυμναστών θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που θα δημιουργηθούν ανάλογα με την επιτυχία μας σε αγωνίσματα/δοκιμασίες!».

Κι αν δεν βρήκατε ακόμη κοινά στοιχεία του event με το Survivor, ρίξτε μια ματιά και στο πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών!

Παρασκευή 2/6 11:00, Άφιξη στην Ελαφόνησο, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενημέρωση για τους ορούς του παιχνιδιού και ξενάγηση στους χώρους διεξαγωγής του 13:00, Μεσημεριανό φαγητό (Για κάποιους ίσως και το τελευταίο τους!...) 15:00, Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία της Παναγιάς και γνωριμία των συμμετεχόντων μέσα από ερωτήσεις 17:00, Αγωνίσματα/Δοκιμασίες στην παραλία που θα κρίνουν την 1η, 2η και 3η θέση των ομάδων 20:00, Επιστροφή στο ξενοδοχείο 21:00 Βραδινό φαγητό (Η ομάδα που έφερε 1η θέση, δικαιούται να ξοδέψει 25€/άτομο, η ομάδα που έφερε 2η θέση 20ε/άτομο και η ομάδα που έφερε 3η θέση 15€/άτομο!) 23:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαγωνισμός γνώσεων με έπαθλο την επικοινωνία με οικεία πρόσωπα στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο όμορφη κοπέλα που πέρασε ποτέ από το Deal μάγεψε τον τραπεζίτη! Κατάφερε όμως να τον κερδίσει; (video)

Σάββατο 3/6 8:30, Ξύπνημα, λίγο μέλι στο στόμα και τρέξιμο 4χλμ 10:00, Πρωινό φαγητό στο ξενοδοχείο (Οι μοναδικές ομάδες που θα δικαιούνται να φάνε στον μπουφέ και όχι μόνο ένα χυμό και μια φέτα ψωμί με μέλι είναι αυτές που θα έχουν 5 τουλάχιστον άτομα που τερμάτισαν στον αγώνα τρεξίματος!...) 11:00, Διαγωνισμός γνώσεων με έπαθλο το νερό και το μεσημεριανό φαγητό στην παραλία (η 1η ομάδα ξοδεύει 15€/άτομο, η 2η ομάδα 10€/άτομο και η 3η ομάδα 5€/άτομο) 12:00, Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία του Σίμου 14:00, Μεσημεριανό σνακ (ανάλογα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού γνώσεων!) 16:00, Αγωνίσματα/Δοκιμασίες στην παραλία που θα κρίνουν την 1η, 2η και 3η θέση των ομάδων 19:00, Επιστροφή στο ξενοδοχείο 20:00, Βραδινό φαγητό (Η ομάδα που έφερε 1η θέση, δικαιούται να ξοδέψει 25€/άτομο, η ομάδα που έφερε 2η θέση 20ε/άτομο και η ομάδα που έφερε 3η θέση 15€/άτομο!) 22:00, Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαγωνισμός Karaoke night για τις 3 ομάδες

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share