Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πώς κατάφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα;

6 Απριλίου 2017 12:42
Πώς κατάφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα;

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα καθώς από χθες τα social media έχουν πάρει φωτιά, με τους χρήστες να ξεπερνάνε κάθε όριο. Ενώ στην αρχή του Survivor, οι Πάνος και Τσανγκ φάνταζαν τα φαβορί για αποχώρηση διότι το κοινό τους είχε αντιπαθήσει, ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να κάνει το απίστευτο! Αυτό που δεν περίμενε κανείς. Να ενώσει όλη την Ελλάδα εναντίον του και να κάνει τους Μαχητές να φαντάζουν αγγελούδια

Πώς όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να το πετύχει αυτό; Ίσως φταίνε τα αποτυχημένα αστεία του που κανείς δεν γέλασε ποτέ (εκτός από την κλίκα του); Ίσως πως τα έβαλε με το λαϊκό αγόρι Γιώργο Αγγελόπουλο με αποτέλεσμα να τον αντιπαθήσουν οι γυναίκες; Ίσως πως πούλησε τον "φίλο" του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτοντας το πως λειτουργεί στην πραγματικότητα η showbiz; Ίσως πως εκμεταλλεύεται το παιδί του για να κερδίσει την εύνοια του κοινού (πραγματικά κούρασε); Ίσως όλα μαζί κι ακόμη περισσότερα που δεν έχουν δείξει ακόμη οι κάμερες.

Το AthensMagazine.gr σας θυμίζει τις χειρότερες στιγμές του, μέχρι την επόμενη φυσικά. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας απογοητεύσει:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share