Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο θρίλερ με τον Μάριο: Η μεγάλη αποκάλυψη του αδερφού του!

5 Απριλίου 2017 21:03
Απίστευτο θρίλερ με τον Μάριο: Η μεγάλη αποκάλυψη του αδερφού του!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μένει εκτός Survivor καθώς οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι ο χρόνος της ανάρρωσής του θα πάρει περισσότερο χρόνο από ότι οι γιατροί πίστευαν στην αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Μαχητής» έχει τραυματιστεί τόσο στην κλείδα όσο και στα πλευρά μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, όπως σας γράψαμε νωρίτερα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μετέφερε επίσημη πηγή από τον ΣΚΑΙ, ο Κύπριος παίκτης σημειώνει πρόοδο στην ανάρρωσή του και αναμένεται σε 1 με 2 ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο, όπου φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθείται από γιατρούς και να λαμβάνει την ιατρική περίθαλψη που απαιτείται.

Παρόλα αυτά ούτε η οικογένεια του «τρελού» Κύπριου έχει εικόνα για το τι θα γίνει με την συμμετοχή του Μάριου στο ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα όλο αυτό να εξελίσσεται σε… θρίλερ.

Όπως τόνισε ο αδελφός του Κύπριου «Μαχητή», Δημήτρης Ιωαννίδης, ο Μάριος δεν έχει απευθείας επικοινωνία με την οικογένειά του αλλά άνθρωποι από την παραγωγή μιλούν μαζί της ανά δύο τρεις ημέρες προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ ισχυρός σεισμός στην χώρα

«Με κανέναν δεν μιλάει. Δεν υπάρχει επικοινωνία μαζί του. Είναι μέσω της παραγωγής. Ενημερωνόμαστε από την παραγωγή για την κατάστασή του. Όσο είναι παίκτης του Survivor, δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία. Υπάρχει μόνο με ενδιάμεσο και μόνο για θέματα υγείας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το μόνο που γνωρίζουμε σχετίζεται ουσιαστικά με την κατάσταση της υγείας του. Παίρνει την θεραπεία που πρέπει να πάρει. Μέχρι εχθές ήταν στο νοσοκομείο. Δεν μας ενημερώνουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Ενημερωνόμαστε για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του κάθε δυο τρεις ημέρες».



Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, «επειδή γνωρίζω από τραύματα, τη στιγμή που είχα ενημερωθεί για σπασμένες κλείδες, σπασμένα πλευρά κτλ το θεωρούσα αναμενόμενο και δεδομένο να μην εμφανιστεί στην παραλία».

«Ένας άνθρωπος με σπασμένα πλευρά δεν μπορεί καν να αναπνεύσει» τόνισε.

Όσο για τον αν η κατάσταση της υγείας του του επιτρέπει να συνεχίσει στο Survivor; Ο ίδιος απάντησε: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω γιατί η ενημέρωση που έχουμε σχετίζεται μόνο με την κατάσταση της υγείας του. Δεν σχετίζεται καθόλου με το τι συμβαίνει στον έξω κόσμο ούτε με το τι συμβαίνει στο παιχνίδι ή τι πρόκειται να συμβεί».

Την ίδια ώρα έχει γραφεί ότι η μητέρα του Μάριου τον «εκλιπαρεί» να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να γυρίσει πίσω στην Κύπρο.

Ωστόσο, ο αδελφός του Μάριο τα διαψεύδει! «Μεταξύ μας σαν οικογένεια δεν έχουμε εκφράσει ποτέ τέτοια ζητήματα. Μας είναι εντελώς αδιάφορο το τι θα γίνει με το παιχνίδι. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία του Μάριου. Και για αυτό το λόγο δεν συζητάμε άλλα θέματα ούτε μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν άλλα θέματα. Δηλαδή ο Μάριος επέλεξε να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι δημοφιλές. Με γεια του με χαρά του! Εμάς μας ενδιαφέρει να είναι καλά. Είτε ψυχικά, είτε σωματικά. Συνεπώς αυτά είναι εικασίες ή παραφιλολογίες διαφόρων».

πηγη: star.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share