Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Να ποιοι παίκτες των Διασήμων μετακινούνται στους Μαχητές!

3 Απριλίου 2017 09:36
Αποκάλυψη: Να ποιοι παίκτες των Διασήμων μετακινούνται στους Μαχητές!

Τα πάνω, κάτω έχουν έρθει στο Survivor τις τελευταίες μέρες και αιτία είναι το αυτοκινητιστικό ατύχημα με το βαν των Μαχητών που στέλνει -σε πρώτη φάση- στο σπίτι της πρόωρα την Ειρήνη Κολλιδά.

Το «παιχνίδι» σταμάτησε προσωρινά, αποχώρηση δεν υπήρξε ανάμεσα από τους τέσσερις προτεινόμενους της περασμένης εβδομάδας αφού έτσι κι αλλιώς οι Μαχητές χάνουν έναν παίκτη, όμως υπάρχουν και άλλες εξελίξεις πολύ ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός: Αυτοκίνητα με 300 ευρώ έρχονται από Βουλγαρία! Δείτε τι γίνεται στην αγορά!

Εκ των πραγμάτων και μιας και το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Τι εννοούμε με αυτό; Το αριθμητικό πλεονέκτημα των Διασήμων είτε μειονέκτημα των Μαχητών πρέπει να ανατραπεί άμεσα, καθώς και το χθεσινό παιχνίδι, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των Μαχητών, έδειξε ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καταστάσεις.

Εκ των πραγμάτων, παίκτης ή παίκτες από τους Διάσημους μετακινούνται στους Μαχητές και αυτό σημαίνει πως, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πολλά αναπάντεχα. Οι δικές μας πληροφορίες, έγκυρες όπως πάντα, αναφέρουν πως ένας εκ των Αγγελόπουλου ή Σπαλιάρα θα μετακινηθούν στους Μαχητές.

Η παραγωγή δεν πρόκειται να πάρει πάνω της την ευθύνη της επιλογής ενός μέλους από τους Διασήμους προκειμένου να μεταφερθεί στην ομάδα των Μαχητών και έτσι θα αφήσει τους παίκτες να επιλέξουν κατά το δοκούν. Εκ των πραγμάτων, μία ψηφοφορία θα δώσει το αποτέλεσμα, που δεν θα είναι άλλο από την επιλογή Αγγελόπουλου ή Σπαλιάρα για να μετακινηθούν στην ομάδα των Μαχητών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερό κόλπο: Δείτε πως με μία μόνο πατάτα θα έχετε δωρεάν φως στο δωμάτιο σας, για πάνω από 1 μήνα! (video)

Άλλωστε, αυτοί οι δύο αποτελούν το κόκκινο πανί για την ομάδα των Διασήμων σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που δεν έχουν αλλάξει δραματικά...

Απομένει να δούμε πότε και πώς θα επιλέξει η παραγωγή του Survivor να κάνει τη συγκεκριμένη μετακίνηση... Πάντως, να καταγραφεί στα "πρακτικά" πως δεν υπήρξε τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο! Μήπως αυτό κάτι σημαίνει;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share