Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό! Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της μητέρας του Μάριου Πρίαμου για το τροχαίο: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να...!» (Video)

30 Μαρτίου 2017 17:07
Αποκλειστικό! Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της μητέρας του Μάριου Πρίαμου για το τροχαίο: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να...!» (Video)

Την ώρα που πήγαιναν στο συμβούλιο του νησιού έγινε ένα σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Ο Μάριος τραυματίστηκε ελαφριά στον αυχένα, ενώ η Ειρήνη έσπασε τα πλευρά της με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή γυρνάει εσπευσμένα στην Ελλάδα…

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την μητέρα της Ειρήνης Κολιδά η οποία επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας μας ότι επιστρέφει στην Αθήνα!

Επίσης, η δημοσιογράφος μας επικοινώνησε με την μητέρα του Μάριου, στην Κύπρο την κ.Λία η οποία μας περιέγραψε το περιστατικό: «Ναι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως τραυματίστηκε, όχι όμως βαριά, απλώς χτύπησε στην κλείδωση στον αυχένα και είναι γεμάτος μώλωπες! Η άλλη κοπέλα μου έμαθα ότι γυρνάει στην Ελλάδα…», μας είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της και συνέχισε με μία αποκάλυψη που πραγματικά μας απογοήτευσε απίστευτα, με την σκληρότητα της εταιρείας παραγωγής, που μέχρι και τώρα μιας στιγμή δύσκολη δεν άφησαν την μητέρα του να μιλήσει ανοιχτά με το παιδί της.

Επικοινώνησαν μαζί της από την παραγωγή και της ζήτησαν αρχικά να μην μιλήσει σε κανέναν και να μην πει τίποτα σε κανέναν. Ακόμη και σε αυτή την στιγμή προσπαθούν να διαφυλάξουν το απόρρητο τους… Και το τραγικό δεν είναι αυτό, είναι πως η μητέρα του, όπως μας περιέγραψε η ίδια και θα ακούσετε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο, της έδωσαν να μιλήσει με τον Μάριο για να δει ότι είναι καλά, και την είχαν ανοιχτή ακρόαση, μήπως του έλεγε ή της έλεγε κάτι που δεν πρέπει.. Απίστευτα ντροπιαστική κίνηση για μία μάνα που μαθαίνει ότι το παιδί της τραυματίστηκε και είναι μακριά, και ακόμη κι εκεί ελέγχουν τι θα πουν. Δηλαδή η εταιρεία παραγωγής εκεί αποφάσισε να βγάλει όλη την σκληράδα της; Οι μανάδες θα πληρώσουν τις διαρροές που έχουν οι ίδιοι από μέσα;

Συγκεκριμένα η κ.Λία είπε στο Youweekly.gr: «Μίλησα με το παιδί μου και μου είπε...

Δείτε τη συνέχεια στο YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share