Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Συναγερμός στο Survivor! Οικειοθελής αποχώρηση για 3 παίκτες από τους «Διάσημους» – Τι συνέβη;

30 Μαρτίου 2017 13:41
Συναγερμός στο Survivor! Οικειοθελής αποχώρηση για 3 παίκτες από τους «Διάσημους» – Τι συνέβη;

Πολλές ανατροπές έρχονται στο Survivor… Μετά από τους έντονους καυγάδες, έρχονται και οι έντονες συγκινήσεις… Όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο, οι «Διάσημοι» μετά από την νίκη τους στο έπαθλο επικοινωνίας, θα δουν σε φωτογραφία την οικογένεια τους και θα διαβάσουν κάποιο μήνυμα που τους έστειλαν…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βλέποντας την εικόνα του γιου του κατέρρευσε μπροστά από την τηλεόραση, ξέσπασε σε λυγμούς και φώναζε: «Άντρα μου…. άντρα μου συγγνώμη! Με συγχωρείς!», δείχνοντας ο ίδιος ότι ένιωθε τύψεις εκείνη την στιγμή σαν πατέρας που άφησε το παιδάκι του πίσω, αφού του έχει τεράστια αδυναμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας ενδιαφέρει: Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα και πως θα το υπολογίσετε;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έχοντας περάσει όλη αυτή την πίεση τις τελευταίες ημέρες, με τους καυγάδες και τις κατηγορίες προς το πρόσωπο της, βλέποντας τους γονείς της, ξέσπασε κι εκείνη σε κλάματα, καθώς της έλειπαν και ήθελε να τους είχε κοντά της. Άλλος ένας που φορτίστηκε συναισθηματικά ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος είναι πιο εσωστρεφής άνθρωπος και όλη αυτή η πίεση και η απομάκρυνση από την οικογένεια του τον έχει καταβάλει πολύ.

Όλοι περίμεναν πως αυτό το έπαθλο θα βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν δύναμη για να συνεχίσουν, όμως είχαν… αντίθετα αποτελέσματα! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr αυτό… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share