Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Έπαιξαν «ξύλο» Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος πίσω από τις κάμερες! Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη και δεν το ήξερε κανείς!

30 Μαρτίου 2017 11:28
Έπαιξαν «ξύλο» Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος πίσω από τις κάμερες! Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη και δεν το ήξερε κανείς!

Ο τυφώνας Survivor έχει καταφέρει να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του για πέντε μέρες την εβδομάδα!

Ειδικά από τότε που η Σόφη Πασχάλη άνοιξε το στόμα της και αποκάλυψε τόσα πράγματα σχετικά με τσακωμούς και κόντρες που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα των «Διάσημων», το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί και όλοι αναζητούμε όλο και κάποια νέα πληροφορία που θα μας κάνει να καταλάβουμε τι έχει συμβεί τελικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον καυγά του με τον Στέλιο Χανταμπάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βασίλη σε παρακαλώ..»- Αιμόφυρτο ανάμεσα σε δελτία και έπιπλα εντόπισαν το Μάριο Λουκόπουλο! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε από το Survivor αφήνοντας πολλά ζητήματα ανοιχτά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο. Η ίδια μιλάει σήμερα στο Down Town:

«Κάποια στιγμή φαντάζομαι είδατε έναν τσακωμό μεταξύ Στέλιου και Γιώργου. Ο λόγος που είδατε ήταν η αφορμή και όχι η αιτία. Ο αληθινός τσακωμός είχε προηγηθεί κάποιες μέρες πριν και δεν είχε καταγραφεί από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής τεταμένη ατμόσφαιρα. Όταν το συζητήσαμε νομίζαμε ότι το αφήσαμε πίσω μας, κάτι που τελικά δεν είχε συμβεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να διασκορπιστεί, να χάνουμε συνέχεια τα έπαθλα, να πεινάμε και να δημιουργείται εκνευρισμός. Εμείς τα κορίτσια ευθυνόμαστε, γιατί με τον δικό μας τρόπο προσπαθήσαμε να λύσουμε το θέμα. Ίσως δεν έπρεπε να ανακατευτούμε και να τους αφήσουμε να το λύσουν μόνοι τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές: To συγκλονιστικό ξέσπασμα της Βάσιας Τριφύλλη για τον Στάθη Ψάλτη!

Τελικά ο Αγγελόπουλος έτρωγε κρυφά ψάρια;

«Άντε πάλι με τα ψάρια. Δεν θα μιλήσω για το τι έχει γίνει. Μπορεί να μην είναι ψάρι, να είναι κάτι άλλο. Ποτέ δεν θα πω τι ήταν. Ας το πει κάποιος άλλος. Αρκετά είπα, έχω ήδη βρει τον μπελά μου»!

Σόφη, θα μας πεις off the record τι στο καλό έγινε στον Άγιο Δομίνικο;

«Όχι, γιατί δεν το έχω πει ούτε και στους γονείς μου. Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share