Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έσκασε βόμβα: Ο Σοϊλέδης αποκαλύπτει τον νικητή του Survivor!

29 Μαρτίου 2017 23:36
Έσκασε βόμβα: Ο Σοϊλέδης αποκαλύπτει τον νικητή του Survivor!

Τις τελευταίες μέρες φίλοι μου ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, έστρεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο Άρης Σοϊλέδης με το ταλέντο και την ικανότητά του απέδειξε ότι κακώς οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τον είχαν βαφτίσει «Τζόλε της Ρούμελης». Κανονικά, «Πητ Παπαδάκο της Ρούμελης» έπρεπε να τον φωνάζουν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με ένα εκπληκτικό σερί επιτυχημένων προβλέψεων για όσα θα συμβούν στο Survivor, έσπασε το ρεκόρ του γκουρού των προφητειών, Μανώλη Γαβαθιώτη.

Ο Σοϊλέδης έπεσε μέσα στον νικητή της ασυλίας, στους προτεινόμενους, στα έπαθλα των παικτών σε δυο αγωνίσματα και συνεχίζει ακάθεκτος. Μετά από απαίτηση χιλιάδων ακολούθων του στο instagram μάλιστα, έδωσε σήμερα μια σειρά νέων προφητειών για το Survivor, αλλά και για τη Superleague (τα δυο πιο δημοφιλή προγράμματα στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια). Διαβάστε τα μελλούμενα, αν θέλετε να συναντήσετε τον Βασίλη Δανιήλ στο 2117.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Η τρομερή αλλαγή στο chat του messenger που έχει ξετρελάνει όλους τους χρήστες!

Τι θα συμβεί στο Survivor τις επόμενες μέρες

# Οι διάσημοι θα προτείνουν στο επόμενο συμβούλιο τον Αγγελόπουλο γιατί στο αγώνισμα ασυλίας έφαγε τα μούτρα του (μόνος του) και δεν τα μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του.

# Η Ευρυδίκη και η συμπαντική ενέργεια της Σόφης (παραμένει στο Survivor) θα κρατήσουν μούτρα στον Ντάνο επειδή έπεσε πρώτος στη θάλασσα όταν αναποδογύρισε η βάρκα μεσοπέλαγα για να γλιτώσει έναν θηλυκό καρχαρία από τα δόντια του Σπαλιάρα.

# Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα τσακωθεί με 7 συμπαίκτες της, δυο cameraman, έναν ηχολήπτη, έναν αλιγάτορα και τον Μπο, επειδή το βράδυ της έφαγε τα κοτσιδάκια (τα πέρασε για μακαρόνια με κιμά).

# Ο μάνατζερ ράγκμπι θα τραυματιστεί την ώρα που κοιμάται και θα κερδίσει μια υποτροφία απ’ το «ΙΕΚ Εσιέν» και ένα διαρκείας στο «Ερρίκος Ντυνάν».

# Ο μισθοφόρος θα πει τρία αστεία με τα οποία θα γελάσει ο Στάθης των «Ράδιο Αρβύλα».

# Ο Τσανγκ θα ψηφίσει ξανά την Ελισάβετ (απ’ το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη).

# Η Λάουρα θα ξεκινήσει το επόμενο αγώνισμα Τετάρτη και θα φτάσει στον τερματισμό πέντε λεπτά πριν ακουστεί το «Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον» απ’ τον Πέτρο Γαϊτάνο, τη Μεγάλη Παρασκευή.

# Ο Κοκκινάκης θα ανοιγοκλείσει τα μάτια του 7 φορές ύστερα από παράκληση του Τανιμανίδη, για να βεβαιωθεί η παραγωγή ότι ζει.

# Ο Σπαλιάρας μέχρι το τέλος του Survivor θα ‘χει αγωνιστεί στον Άγιο Δομίνικο όσες φορές έχει αγωνιστεί ο Ρινάλντι φέτος στον Παναθηναϊκό.

# Ο Λάμπρος Χούτος μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Survivor θα προσκληθεί από τον Αλεξανδρή για ένα μονό στο Camp του στην Καβάλα για να κάνει και καμιά νίκη ο γιος του μετά τις 1234 σερί ήττες του απ’ τον Αλέκο.

# Στην επόμενη ποδοσφαιρική δοκιμασία χρέη διαιτητή θα αναλάβει ο Σάββας μετά την παραπομπή του Τανιμανίδη για τα εγκλήματα κατά των Χούτου-Χανταμπάκη στο προηγούμενο ματς.

# Ο Χανταμπάκης θα βγει σε ένα μήνα απ’ το Survivor και θα πάρει δική του στήλη στο «Γαύρο» με τίτλο: «Καρφώματα», δίπλα στο τοτέμ της δημοσιογραφικής ασυλίας, Μανώλη Γαβαθιώτη.

# Ο νικητής του Survivor δεν θα είναι ο Αγγελόπουλος. Θα χάσει στη στροφή τον τίτλο απ’ την Αθανασία Νταβαρίνου.

Τι θα συμβεί στη Superleague τις επόμενες αγωνιστικές

# Θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στον Κώστα-Τσέλσι και τον πιο ψηλό παράγοντα του πρωταθλήματος, όταν ο υποδιευθυντής facebook του Ολυμπιακού θα τον μπινελικώσει άγρια επειδή δεν ξεκίνησε τον Ρομαό στην 11άδα. Μετά θα καταλάβει ότι μπέρδεψε τα mail και αντί για τον Λεμονή έστειλε non-Karapapaper στην «Κοντούλα λεμονιά».

# Ο Λεβαδειακός θα χάσει για τρεις αγωνιστικές την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το σερί νικών και ανατροπών που θα κάνει στα 5 τελευταία παιχνίδια.

# Ο Καρντόσο θα αρνηθεί την πρόσκληση του μάνατζερ ράγκμπι να παίξουν ένα μονό οι δυο τους τη Μεγάλη Παρασκευή στον Άγιο Δομίνικο (με τερματοφύλακα τον Μπο) αναβιώνοντας το θρυλικό Βραδυπωριακός-Ταλαιπωριακός, γιατί δεν πληροί τις προδιαγραφές. Σύμφωνα με τη Galanis Sports Data η ανώτατη ταχύτητα που ανέπτυξε στην Ελλάδα ήταν κάτω από 3 Λαουρίτες /ώρα.

# Ο Βασιλόπουλος θα δει τον Φορτούνη να πέφτει στην περιοχή και θα κάνει μια ευχή να φτιάξει γήπεδο στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ τη μέρα που θα κάνει χατ τρικ ο Ρινάλντι και θα ευστοχήσει σε βολή ο Τζεντίλε.

# Ο Αλμέιδα θα αυτοτραυματιστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα για να γλιτώσει τη νηστεία, καθώς ασθενείς και οδοιπόροι αμαρτίαν ουκ έχουσιν, αν ντερλικώνουν τρία δίπιτα τη μέρα.

# Ο Σάββας μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στον ημιτελικό Κυπέλλου, απ’ την τουαλέτα του ΟΑΚΑ που θα ‘ναι κλειδωμένος θα ευχηθεί να κληρωθεί με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο για να φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ποια έχει τους καλύτερους παίκτας. Ο Κώστας-Τσέλσι θα του χτυπήσει στοργικά την πλάτη και θα τον πάει για selfie έξω απ’ τη ΓΑΔΑ να τον βαρέσει καθαρός αέρας να συνέλθει.

# Θα διαβάσουμε άρθρο του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών που πήρε ο πρόεδρος κόντρα στην κυβέρνηση, το σύστημα και την «Ομάδα Δράσης 21» που τον κυνηγούσαν λυσσαλέα.

# Την ημέρα της φιέστας του Ολυμπιακού η παλιά ΕΠΟ θα στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον πρόεδρο και απ’ τη χαρά της θα φωταγωγήσει τον Γκιρτζίκη και την γκρανκάσα του.

# Τρία site και έξι εφημερίδες θα γράψουν ότι για τις τραγικές εφετινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού ευθύνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι επιλογές του προέδραχαχαχαχαχαχα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share