Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό! Η Σόφη σε κατάσταση σοκ: «Κινδυνεύει η ζωή μου…» - Τι συμβαίνει με τη δασκάλα yoga;

25 Μαρτίου 2017 11:20
Αποκλειστικό! Η Σόφη σε κατάσταση σοκ: «Κινδυνεύει η ζωή μου…» - Τι συμβαίνει με τη δασκάλα yoga;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, η παίκτρια των «Διάσημων» που μόλις πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από το παιχνίδι, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη βόμβα στην αγορά! Δείτε τι συμβαίνει

Η Σόφη Πασχάλη, η δασκάλα της yoga,που φημίζεται για την ψύχραιμα της, είναι σε τραγική θέση άμυνας εξαιτίας της απίστευτης επίθεσης που δέχεται στα social media αλλά και στα ΜΜΕ ακόμη και από επώνυμους πρώην φίλους της!

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στο πρόσωπό της, εξαιτίας της στάσης της στον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…«Μα είναι απίστευτη η κακία του κόσμου δεν μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωποι που δεν με ξέρουν μου στέλνουν μηνύματα γεμάτα με αισχρούς χαρακτηρισμούς και προσβολές πέρα από οποιοδήποτε όριο…»

Αυτά τα λόγια ,είπε η Σόφη Πασχάλη, σε κολλητή φίλη της στον χώρο της showbiz η οποία μας τα μετέφερε στο youweekly.gr λέξη προς λέξη, εμφανώς στεναχωρημένη και θορυβημένη από το λεκτικό bulling που γίνεται στην φίλη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχεται πολύ κρύο και χιόνια από... (Video)

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό! Παρακάτω θα εκπλαγείτε.

Και τώρα ερχόμαστε στην είδηση. Γιατί καλά θα ήταν αν όλα σταματούσαν μόνο στα υπερβολικά σχόλια ή μηνύματα η αν θέλετε στις υπερβολές ανθρώπων της ελληνικής showbiz. Το πράγμα χοντραίνει, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr υπάρχει μια ομάδα φανατικών υποστηρικτών του Αγγελόπουλου που έκαναν το…Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share