Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάθαμε πλάκα! Δείτε πόσο κοστίζει το μαγιό του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

24 Μαρτίου 2017 18:31
Πάθαμε πλάκα! Δείτε πόσο κοστίζει το μαγιό του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Εκτός από το βαρύ ύφος και την πολιτική του λιγομίλητου, σοβαρού αγοριού ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ή αλλιώς Ντάνος) του Survivor έχει ένα ακόμα σήμα κατατεθέν: το μαύρο μαγιό του, αρκετά κοντά ώστε να αφήνει να φανούν οι καλοσχηματισμένοι του τετρακέφαλοι.

Μέχρι τώρα το συγκεκριμένο μαγιό ήταν το μόνο πράγμα που δεν είχε πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής σε σχέση με τον πιο δημοφιλή παίκτη - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - στο πετυχημένο ρεάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ληστεία της χρονιάς στα Γλυκά Νερά: Ληστές σε φούρνο εκτός από το ταμείο σηκώνουν κι ένα ταψί μπακλαβά (video)

Να που τώρα όμως ακόμα κι αυτό κατάφερε να γίνει νέο στα μέσα αφού η αποκάλυψη για το πόσο κοστίζει το περίφημο, κολλητό, γυαλιστερό μαγιό κάνει το γύρο του ίντερνετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα: Σημαιοφόρος κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έκλεψε την παράσταση! (video)

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα στα Παραπολιτικά το εν λόγω μαγιό κοστίζει 170 ευρώ, αλλά δεν το αγόρασε μόνος του. Πρόκειται για ένα δώρο από τους κολλητούς του φίλους, οι οποίοι του το χάρισαν πριν την αναχώρηση του για τον Άγιο Δομίνικο, για να του φέρει γούρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σπουδαίος ηθοποιός!

Πηγή: Womantoc.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share