Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Η μεγάλη απαγόρευση του ΣΚΑΙ για την επικοινωνία παικτών με φίλους τους!

23 Μαρτίου 2017 14:42
Αποκάλυψη - βόμβα: Η μεγάλη απαγόρευση του ΣΚΑΙ για την επικοινωνία παικτών με φίλους τους!

Μία ακόμα αποκάλυψη σας προσφέρει σήμερα το Athensmagazine.gr αναφορικά με το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Όπως θα διαπιστώσατε, τόσο χθες στην επικοινωνία των Μαχητών με τους φίλους τους, όσο και στην αντίστοιχη επικοινωνία των Διασήμων πριν λίγες μέρες, τα σχόλια των φίλων των παικτών και των δύο ομάδων περιορίστηκαν στο "Τι κάνεις; Πώς περνάς;" κλπ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πιο "καυτή" ξανθιά του Deal κατατρόπωσε τον τραπεζίτη και μάγεψε το ανδρικό κοινό! (video)

Άπαντες οι φίλοι των παικτών των δύο ομάδων, που στο σύνολο πέρασαν τους 30, αναφέρθηκαν αποκλειστικά στο παιχνίδι και στην παρουσία του φίλου τους, χωρίς όμως να σχολιάσουν το παραμικρό για το τι συμβαίνει εκτός παιχνιδιού και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και τι αλληλεπίδραση έχει ο κάθε παίκτης - φίλος τους με το κοινό στη χώρα μας!

Αυτό έγινε μετά από απαγόρευση του ΣΚΑΙ να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στο πόσο δημοφιλής είναι ο κάθε παίκτης στην Ελλάδα και το τι συμβαίνει στην αλληλεπίδρασή του με το κοινό!

Για παράδειγμα, πόσο θα ήθελαν οι φίλοι του Αγγελόπουλου να του γράψουν μεταξύ άλλων πως "Στην Ελλάδα όλοι είναι μαζί σου και έχεις μεγάλο κοινό", είτε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη οι φίλες της να γράψουν πως "έχει σχολιαστεί αρνητικά η ψήφος σου στον Ντάνο για αποχώρηση. Φρόντισε να διορθώσεις τη ν εικόνα σου".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - ντοκουμέντο: Να ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor απόψε! (Video)

Ασφαλώς, αυτή η απόφαση του ΣΚΑΙ είναι πέρα για πέρα δίκαιη, καθώς οι παίκτες δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να ετεροκαθορίζονται από τα λόγια και τις συμβουλές των φίλων τους, για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται για να κερδίσουν το κοινό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share