Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor: Ο Σπαλιάρας ξεσκέπασε το σχέδιο του Χανταμπάκη για να διώξουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

22 Μαρτίου 2017 16:12
Survivor: Ο Σπαλιάρας ξεσκέπασε το σχέδιο του Χανταμπάκη για να διώξουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Όλοι παρακολούθησαν χθες τη για ακόμη μια φορά… άνευ λόγου επίθεση της Ευριδίκης Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, την ώρα που μιλούσαν για το φαγητό.

Η εν λόγω παίκτρια εμφανώς αμήχανη αλλά και καθοδηγούμενη επιτέθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, πριν ο ίδιος ολοκληρώσει την πρότασή του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε και την απαξίωση της αδιάφορης παίκτριας, Λάουρας, την ώρα που μιλούσε, καθώς η ίδια γελούσε κοιτάζοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει o Γιάννης Σπαλιάρας, που από πολλούς θεωρείται αφελής κατάφερε, όπως φάνηκε να εντοπίσει ποιος παίκτης κινεί τα νήματα και τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη κλίκα.

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να πει πως λυπάται την Ευρυδίκη καθώς έχει παρασυρθεί από συγκεκριμένο άτομο και από θύτης έγινε θύμα!

Ωστόσο, παρά τη λύσσα της κλίκας Χανταμπάκη και το σχέδιο του ίδιου να διώξουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Οι «Διάσημοι» από το πρώτο βράδυ κιόλας που τους έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσχωρεί στην ομάδα τους αποφάσισαν να τον διώξουν.

Με μεταμεσονύκτια σύσκεψη και με νοήματα μια κλειστή «κλίκα» 4 ατόμων, στην οποία αποφασίζει ο ένας, έδωσε το σύνθημα και στους υπόλοιπους.

Δύο άτομα μέσα από τους «Διάσημους» γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και ακόμη και αν δεν έχουν πληροφόρηση ( που δεν αποκλείεται και να έχουν) καταλαβαίνουν πως ο Ντάνος είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για τα 100 χιλιάρικα.

Σε πρώτη φάση τον ψήφισε η Ευρυδίκη που λειτούργησε ως «λαγός» αλλά μεθοδευμένα δημιουργούνται εκρηκτικές συνθήκες με στόχο να προκαλέσουν την οργή και έντονες αντιδράσεις του Σκιαθίτη ώστε σε επόμενη ψηφοφορία να μπορούν και οι υπόλοιποι διάσημοι να δικαιολογήσουν την ψήφο τους χωρίς να γίνουν αντιπαθείς στο τηλεοπτικό κοινό.

Στόχος των 4 ατόμων είναι πάση θυσία ο Ντάνος να φύγει πριν οι δύο ομάδες του νησιού ενωθούν σε μία. Γιατί τότε απλούστατα δεν θα είναι σίγουρο πως θα μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση καθώς αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα διαμορφωθούν μελλοντικά οι αριθμητικές ισορροπίες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε ακόμη και εσκεμμένες ήττες των διάσημων σε μελλοντικούς αγώνες ασυλίας. Όπως όλα δείχνουν η Σόφη Πασχάλη ήδη «θυσιάστηκε» και θα γίνουν και άλλες «θυσίες» τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Gossip-life.gr

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share