Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survival Secret: Απίστευτη ανατροπή! Επιστρέφει ο Γιάννης Αϊβάζης στο ριάλιτι το οποίοι θα συνεχιστεί εκτός... Ελλάδος! (video)

18 Οκτωβρίου 2017 08:41
Survival Secret: Απίστευτη ανατροπή! Επιστρέφει ο Γιάννης Αϊβάζης στο ριάλιτι το οποίοι θα συνεχιστεί εκτός... Ελλάδος! (video)

Τις προηγούμενες μέρες, είδαμε την αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη από το Survival Secret. Ωστόσο, στο ριάλιτι επιβίωσης έρχεται μία απίστευτη ανατροπή που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά… στο εξωτερικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το παράπονο του Μαυρίδη στην προσβολή του Αλεξάνδρου, η επιθετική Ζώη και τα δάκρυα των Ωκεανών! (videos)

Τόσο εκείνος, όσο και τέσσερις παίκτες από την ομάδα των Αγωνιστών βρέθηκαν χτες στο αεροδρόμιο και ταξίδεψαν για Σεϋχέλλες, όπου και θα διαδραματιστεί η επόμενη φάση του παιχνιδιού, με ατομικές μονομαχίες μεταξύ εκείνων και των παικτών που θα αποχωρούν από εδώ και πέρα! Φυσικά, όσοι παίκτες έχουν μείνει πίσω δεν γνωρίζουν το παραμικρό σχετικά.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνέλαβε τους παίκτες στο αεροδρόμιο, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, αποχωρώντας άρον άρον, καλυμμένος με μία κουκούλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα! Το πρόβλημα υγείας του γιου της που την έφτασε στα πρόθυρα χωρισμού με τον Γκουντάρα!

Μάλιστα, τη δεύτερη αυτή ευκαιρία από τις Σεϋχέλλες, θα παρουσιάζει η Μαρία Τσανγκ, αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, που δήλωσε ενθουσιασμένη από το νέο της αυτό εγχείρημα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share