Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survival Secret - διαρροή: Αυτή η κοπέλα αποχωρεί από το παιχνίδι!

25 Σεπτεμβρίου 2017 14:38
Survival Secret - διαρροή: Αυτή η κοπέλα αποχωρεί από το παιχνίδι!

To Survival Secret μετράει τρεις εβδομάδας ζωής και σήμερα ετοιμάζεται για την δεύτερη αποχώρησή του!

Συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας, υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Ιρένε Τροστ και η Μαρία Ματσούκα από την ομάδα των "Αγωνιστών", η οποία και έχασε την ασυλία!

To Athensmagazine.gr έψαξε και σας βρήκε και ποια απο τις δύο κοπέλες αποχωρεί από το παιχνίδι στο αυριανό (Τρίτη) επεισόδιο! Έτσι μετά την Κατερίνα Νάκα, η οποία αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, σειρά παίρνει σήμερα η... Ιρένε Τροστ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Η εντυπωσιακή μπότα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ! (Photo)

Η Ελληνοολανδέζα παίκτρια από τις πρώτες μέρες της στο ριάλιτι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με... αρνητικά σχόλια και φαίνεται πως δεν κέρδισε την προτίμηση του κόσμου!

Αντίθετα η Μαρία Ματσούκα, λόγω και της ιδιαίτερης... ομοιότητά της με την αδελφή της Δήμητρα, είναι εκείνη που φέρεται να έχει κερδίσει την προτίμηση του κόσμου στις ψήφους, καθώς το χαμηλό προφίλ που έχει κρατήσει από την πρώτη μέρα φαίνεται να είναι προς το μέρος της!

Κάπου εδώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως η είδηση αυτή δεν είναι επιβεβαιωμένη 100%, ωστόσο οι πρώτες μας πληροφορίες από την Κουρούτα αυτό μας αναφέρουν!

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share