Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Πολλοί το είδαν, ελάχιστοι το παρατήρησαν!

20 Σεπτεμβρίου 2017 08:38
Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους!  (photos)

Για τα καλά έχει μπει στην καθημερινότητά μας το Survival Secret με τις γκάφες της παραγωγής να διαδέχονται η μια την άλλη!

Η χθεσινή όμως δεν είχε προηγούμενο! Τι συνέβη; Το Athensmagazine.gr είχε τα μάτια του "14", που λένε στο επεισόδιο της Τρίτης, και το παρατήρησε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στην Παρθένο! Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Την ώρα που οι "Αγωνιστές" έκαναν δουλειές στην καλύβα τους είδαμε το απίστευτο! Σε απόσταση δύο μέτρων από την καλύβα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, βρίσκεται πάρκινγκ αυτοκινήτων!!! Ναι πολύ καλά, διαβάσατε!

Χαρακτηριστικά βλέπετε από πίσω παρκαρισμένο ένα κόκκινο αυτοκίνητο και λίγο πιο δίπλα ένα τροχόσπιτο!

Όχι απλά λοιπόν οι παίκτες των δύο ομάδων δεν είναι απομονωμένοι από την έξω ζωή αλλά φαίνεται πως έχουν και καθημερινή παρέα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τατουάζ": Μας κάνουν πλάκα; Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής! Την ώρα που η Παπούλια μιλούσε με τον Πέρρο από πίσω… (video)

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share