Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survival Secret: Η Κατερίνα Νάκα μιλάει ανοιχτά για το αν υπάρχουν κλίκες και στρατηγικές στο ριάλιτι! Ευθεία επίθεση στην Ιρένε Τροστ! (video)

19 Σεπτεμβρίου 2017 15:38
Survival Secret: Η Κατερίνα Νάκα μιλάει ανοιχτά για το αν υπάρχουν κλίκες και στρατηγικές στο ριάλιτι! Ευθεία επίθεση στην Ιρένε Τροστ! (video)

H Kατερίνα Νάκα ήταν η πρώτη παίκτρια του Survival Secret που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 2» και μίλησε για όλους και για όλα, απαντώντας εμμέσως και στην έντονη φημολογία που ακούγεται γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του σταθμού, για αναληθοφανείς συνθήκες διαβίωσης των παικτών.

«Το πιο δύσκολο από όλα ήταν το ξύλο. Το να κοιμάσαι κάτω, χωρίς μαξιλάρι, το κρύο και την υγρασία που σου διαπερνούσαν τα κόκαλα. Όλοι πονούσαμε, όλοι κρυώναμε, όλοι αγωνιζόμασταν!» είπε, αναφερόμενη στις έντονες δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παιχνίδι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Συντετριμμένη η Κατερίνα Νάκα! Μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθε ότι πέθανε ο πατέρα της! Λύγισε στο πλατό της Καινούργιου! (video)

«Πιο κοντά ήρθα με τα κορίτσια επί το πλείστον. Αυτόν που δεν γνώριζα καθόλου και θαύμασα απεριόριστα, είναι ο Ντανιέλ. Μου είπε ότι θα μου γνωρίσει τη γυναίκα του, όταν βγει, είναι υπέροχο παιδί. Αν υπάρχει στρατηγική; Θα σου πω τι σκέφτομαι! Το γεγονός ότι πήρα εγώ 9 ψήφους είναι λίγο οξύμωρο, ενώ είχα έρθει πρώτη στο τρέξιμο, και έφερα και νίκες! Στο συμβούλιο ειπώθηκε ότι θα ψηφιστούν οι πιο αδύνατοι παίκτες. Θέλω να δω τα επεισόδια, για να ανακαλύψω τους πραγματικούς χαρακτήρες.

Ήμουν από τα άτομα που δεν πήγα ποτέ στην κλίκα των Αγωνιστών. Θα είχα πρόβλημα αν με ψήφιζε η δική μου ομάδα, τους είπα ότι δεν με γνώριζαν. Οι γνώμες διίσταντο αν υπήρχαν κλίκες στο παιχνίδι, σου είπα! Τα πιο πολλά παιδιά έχουν σχέσεις με την αντίπαλη ομάδα!» είπε, ενώ δεν δίστασε να αφήσει τις αιχμές της για τη συμπεριφορά της Ιρένε Τροστ. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης μητέρας που πέθανε έξω από το σχολείο των παιδιών της! (photos)

«Όταν είσαι ομάδα. Και όταν η ομάδα έχει πει ότι δεν θα φάμε για να τιμωρηθούμε που χάσαμε, και ένας παίκτης φέρνει επιδεικτικά ένα κομμάτι πίτσα, εγώ δεν θα το έκανα. Το έκανε με χιούμορ, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι πριν κάνεις κάτι. Δεν παρεξήγησα κανέναν! Κι εγώ έχω παιδικότητα μέσα μου, αλλά εδώ μιλάμε για επιβίωση! Όλοι κάναμε δουλειές.

Μου πήρε τη σκούπα που έφτιαξα, την είχα περιποιηθεί κιόλας, για να σκουπίζουμε την καλύβα, έκανε δουλειά, και βλέπω να την παίρνουν και να καθαρίζουν με αυτή το χώμα. Εκεί συγχύστηκα λίγο να σου πω την αλήθεια! Δεν την είχε στοχοποιήσει κανείς, δεν υπήρχε και ο χρόνος, από την αρχή φαίνεται το καλό και το κακό!» είπε όλο νόημα η τραγουδίστρια, σφάζοντας με το βαμβάκι τη συμπαίκτριά της. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share