Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Σόμμερ για τις γκάφες στο ριάλιτι! - Τι απαντά στις φήμες για «κόψιμο» του παιχνιδιού; (Video)

18 Σεπτεμβρίου 2017 16:26
Survival Secret: Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Σόμμερ για τις γκάφες στο ριάλιτι! - Τι απαντά στις φήμες για «κόψιμο» του παιχνιδιού; (Video)

Το Survival Secret αποτελεί αναμφίβολα το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του. Ο Κώστας Σόμμερ μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 2» για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον.

Μόλις τελειώσαμε από αγώνισμα. Το μόνο που θα σας αποκαλύψω είναι ότι πραγματικά και χτες και σήμερα, παθιαστήκαμε μέχρι και εμείς στα αγωνίσματα, υπάρχουν κόντρες δυνατές και είναι πολύ ωραία. Σήμερα έχει αποχώρηση, και είναι δύσκολο να μικρύνει η ομάδα.

Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να περιμένει ότι θα αποχωρήσει, και υποψήφιος να είσαι, πιστεύεις ότι θα τη γλιτώσεις. Σαφώς και είναι ένα χτύπημα, και ήθελε να παραμείνει κοντά μας, τα συναισθήματα ήταν έντονα, και νομίζω ότι και η ίδια και η ομάδα της στενοχωρήθηκαν. Κάθε έπαθλο έχει ένα κομβικό ρόλο, και είναι σημαντικό να το κερδίσεις. Είτε ζέστη το βράδυ, είτε φαγητό, είτε ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα του Χρήστου Φερεντίνου για τον χωρισμό του με την Σοφία Παυλίδου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς (video)

Για πλάκα μεταξύ μας, με τα παιδιά της παραγωγής κάναμε τον ένα στίβο μάχης. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο πιο δύσκολο είναι από ότι φαίνεται!» είπε, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στα πυρά που έχει δεχτεί το ριάλιτι, καθώς και στις φήμες ότι πρόκειται να κοπεί από τον αέρα του Έψιλον.

«Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο Survival. Με τα νούμερα που κάνει η εκπομπή, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις βελτιώσεις που γίνανε, και με το πώς πάμε, θα έπεφτα από τα σύννεφα αν έπεφτε ακόμη και ως συζήτηση αυτό στο τραπέζι!

Γίνανε κάποιες αναπροσαρμογές, έγιναν κάποια λάθη ότι δείξαμε και φάνηκαν κάποια πράγματα. Σαφώς και υπάρχουν κοντά σπίτια στην Κουρούτα, σαφώς και έχουμε απομονώσει τους παίκτες. Τα μηχανάκια είναι δικά μας, της παραγωγής, οι ομπρέλες δεν θα έπρεπε να έχουν φανεί, όλα έχουν διορθωθεί!

Όταν ξεκινήσαμε, το επεισόδιο για να βγει αέρα, δουλεύαμε ασταμάτητα, με ρυθμούς που δεν μπορώ να σας περιγράψω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον ελληνικό κινηματογράφο! Πέθανε Έλληνας ηθοποιός...

Ζητάμε συγγνώμη ταπεινά και όμορφα, αλλά θέλω να μας κρίνουν και πιο μετά! Πλέον, είμαι περήφανος για αυτό που βλέπω!» κατέληξε ο παρουσιαστής, ενώ δεν δίστασε και να απαντήσει στην ερώτηση για τη Ναυσικά, και το αν επιθυμεί να την παντρευτεί: «Είναι busy το κορίτσι πολύ, πού να προλάβουμε;

Είναι μεγάλη μου χαρά που είναι κοντά μας. Το πιο όμορφο πράγμα που έχει η Ναυσικά είναι: εμένα! Πλάκα κάνω!» είπε γελώντας, δείχνοντας την έντονη αδυναμία που τρέφει στο πρόσωπό της.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share