Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Τι είδαμε χτες; Τα απίστευτα νεύρα του Αϊβάζη, ο άγριος καυγάς και το πλάνο που "έκοψε" η παραγωγή! (video)

13 Σεπτεμβρίου 2017 07:46
Survival Secret: Τι είδαμε χτες; Τα απίστευτα νεύρα του Αϊβάζη, ο άγριος καυγάς και το πλάνο που

Είναι γεγονός! Το Survival, το νέο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης του EPSILON είναι στον αέρα από το βράδυ της Δευτέρας κι αν και οι πρώτες κριτικές δεν ήταν τόσο θετικές και το κράξιμο στο twitter έπεσε σύννεφο φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται εθισμός στους τηλεθεατές όπως έγινε και το Survivor.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του EPSILON την πρώτη «διαμάχη» μεταξύ των δυο ομάδων, το πρώτο αγώνισμα μέσα από το οποίο βγήκαν νικητές οι Διάσημοι. Αλλά… ας πάμε να δούμε τα highlights της χθεσινές βραδιάς παρακάτω.

Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει πάει φορτσάτος στο Survival Secret και ο εκνευρισμός του έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του.

Ο ηθοποιός, ήδη είναι πολύ νευρικός, κουράζεται και πεινάει στο παιχνίδι και αυτό γίνεται χειρότερο! Έτσι λοιπόν μία άτυχη στιγμή τον έκανε να τα πάρει στο κρανίο και να αρχίσει να φωνάζει στην ομάδα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 13 Σεπτεμβρίου 1997: Το δυστύχημα που "πάγωσε" το Πανελλήνιο! Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Μητσιμπόνας!

Μετά από διάφορες τακτοποιήσεις που έκαναν ο Γιάννης έχασε την τσάντα του, που είχε τα πράγματα του μέσα με αποτέλεσμα να φωνάζει σε όλους, με επιφωνήματα «ΕΕΕΕ» όπως ο τσομπάνης στα πρόβατα. Φυσικά, δεν απάντησαν οι υπόλοιποι και τον άφησαν στην κρίση του! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Μανίκας είναι η ψυχή της παρέας και αυτό το έχουμε καταλάβει και πριν μπει στο παιχνίδι..

Ο παρουσιαστής λοιπόν για να σπάσει την μονοτονία της καλύβας τους, έκοψε ένα καλάμι, το έδωσε στην Πηγή Δεβέτζή, έστησε τους υπόλοιπους παίκτες και…

Και την έβαλε να κάνει ολυμπιακό αγώνισμα και να πετάξει το καλάμι μακριά. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν κερκίδα ενώ η Πηγή ξεκίνησε να αγωνίζεται… Το απόσπασμα ήταν πολύ αστείο και οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν πολύ. Δείτε το βίντεο:

Ο Κώστας Σόμμερ μάλλον στο Survival θέλει να παίξει κι εκείνος επικίνδυνα! Όχι δεν αγωνίστηκε, όμως το ερωτικό υπονοούμενο σε παίκτρια του ριάλιτι, προβλέπουμε να μην τον ξεπλένει τίποτα από την κοπέλα του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τι συνέβη όμως; Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε και τις δύο μάχες στον στίβο μάχης, λίγο πριν αγωνιστούν και συζητάνε για να μάθει ποια είναι τα πρώτα τους συναισθήματα στο ριάλιτι.

Έτσι λοιπόν φτάνει και σε μία κοπέλα από την ομάδα των «Αγωνιστών» η οποία είναι μόλις 21 χρονών και της λέει: «Εσύ είσαι η μικρή της παρέα. Είσαι μωρό… Με πολλές έννοιες! Όποιος θέλει ας το πάρει όπως νομίζει αυτό που λέει… Αγόρια να μου προσέχετε την μικρή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η παίκτρια τον κοιτούσε με γέλιο παγωμένο! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πολλά τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν στο Survival Secret καθώς είναι η αρχή και ο χώρος που γυρίζονται δεν είναι και τόσο απομονωμένος!

Ωστόσο, σήμερα, ένα μικρό λαθάκι στο μοντάζ πρόδωσε ένα πλάνο το οποίο έκανε φυσικά τους χρήστες του Twitter να οργιάσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Την ώρα που μιλούσε η Αποστολία Λυβιάκη, φάνηκε να περνάει από πίσω ένα μηχανάκι…δηλαδή λίγο πίσω από τον στίβο μάχης είχε δρόμο… Δείτε το απόσπασμα και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί:

Πολύ ένταση και άγχος στο αγώνισμα. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες και από τις δύο ομάδες, ειδικά από τους «Αετούς», δυσκολεύτηκαν πολύ, αφού ο στίβος μάχης ήταν πολύ κουραστικός!

Όταν έφτασε λοιπόν η σειρά της Μαρία ΜΑτσούκα πραγματικά γελάσαμε πολύ, αφού ήταν κουρασμένη και δεν είχε δύναμη να πετάξει το μπαλάκι στο στόχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «μπινελικώνει» το μπαλάκι της και να το στέλνει να πάει να… μπιπ! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share