Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survival Secret: «Kόλαση» η Ιρένε Τροστ! Το μικροσκοπικό μπικίνι και οι καυτές πόζες λίγο πριν μπει στο παιχνίδι (Photos)

12 Σεπτεμβρίου 2017 13:03
Survival Secret: «Kόλαση» η Ιρένε Τροστ! Το μικροσκοπικό μπικίνι και οι καυτές πόζες λίγο πριν μπει στο παιχνίδι (Photos)

Μόλις εχθές, το βράδυ Σαββάτου, έκανε πρεμιέρα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του EPSILON το νέο, σκληρό ριάλιτι επιβίωσης που ακούει στο όνομα «Survival Secrets».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Απίστευτο κράξιμο και της... αντιγραφής! Ατάκες "φωτιά"

Πολλά τα παρατράγουδα στην πρεμιέρα (δείτε εδώ) και πολλές οι παρουσίες που μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον. Μία από αυτές είναι και η Ιρένε Τροστ, η γνωστή τραγουδίστρια που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων και κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η Ιρένε, λίγο πριν ταξιδέψει για Κουρούτα βρέθηκε στην Κρήτη όπου και απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στις πιο καυτές της πόζες, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Τα λάθη της παραγωγής και τα πλάνα που προκάλεσαν αηδία και το μετέτρεψαν σε Savouraival!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share