Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Συμμετοχή της τελευταίας στιγμής στο Survival! Ποιος είναι το μεγάλο "ναι"; (video)

11 Σεπτεμβρίου 2017 10:10
Αποκάλυψη - βόμβα: Συμμετοχή της τελευταίας στιγμής στο Survival! Ποιος είναι το μεγάλο

Πρεμιέρα σήμερα για το Survival Secret και ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για όλες τις λεπτομέρειες του ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μου δώσουν αυτό το ρόλο, είναι πολύ απαιτητικός. Χρειάζεται να συνδυάσεις πολλά πράγματα. Τα αγωνίσματα είναι πολύ δύσκολα!» είπε, δείχνοντας και ένα εξ αυτών. «Το έπαθλο είναι 200 χιλιάδες ευρώ και περνάει στα χέρια των νικητών του αγωνίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρώμε καρκίνο: Μην ξαναφάτε αυτά τα τρόφιμα...» - Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ προειδοποιεί!

Εκείνη θα διαχειρίζεται το ποσό που κρατάει στα χέρια της, και θα μπορεί με μέρος αυτού να ψωνίζει πράγματα για να κάνει ευκολότερη τη διαβίωσή της. Αν το ξοδέψουν όλο, θα μείνουν λίγα στο τέλος!» είπε ο παρουσιαστής, ενώ η εκπομπή του επιφύλασσε και μία έκπληξη, καθώς η σύντροφός του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για εκείνον από το αεροδρόμιο. Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, σύμφωνα με το οποίο η σύντροφός του θα έχει ρόλο έκπληξη στο ριάλιτι επιβίωσης! Δείτε όσα ειπώθηκαν στo βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share