Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Στη φόρα λίγους μήνες μετά τον θάνατό του - Αυτή είναι η «χρυσή διαθήκη» του Μάθιoυ Πέρι

Σε ποιόν αφήνει την περιουσία του;

12 Μαρτίου 2024 15:00
Στη φόρα λίγους μήνες μετά τον θάνατό του - Αυτή είναι η «χρυσή διαθήκη» του Μάθιoυ Πέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι λεπτομέρειες της διαθήκης και της περιουσίας του Mάθιου Πέρι αποκαλύφθηκαν πέντε μήνες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six τη Δευτέρα, ο πρωταγωνιστής του «Friends» όρισε τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Μάλιστα, ο ηθοποιός ονόμασε τη διαθήκη του «Alvy Singer Living Trust», από τον χαρακτήρα του «Νευρικού Εραστή» του Γούντι Άλεν.

Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Πέρι ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Η Φέργκιουσον θα εμφανιστεί στην αίθουσα του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για την ακρόαση της διαθήκης, καθώς η Ρούζαν επέλεξε να μην συνδιαχειριστεί το καταπίστευμα στις 4 Μαρτίου.

Η Ρούζαν ήταν εκτελεστική παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «Celebrity Liar» όταν ο Πέρι έκανε μια guest εμφάνιση το 2010.

Στη φόρα λίγους μήνες μετά τον θάνατό του - Αυτή είναι η «χρυσή διαθήκη» του Μάθιoυ Πέρι

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών.

Η ιατροδικαστική έκθεση από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι πέθανε από «οξείες επιδράσεις κεταμίνης» και έκρινε ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share