Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παγκόσμιος σάλος με τον Αλέν Ντελόν: Βρέθηκε «οπλοστάσιο» στο σπίτι του - Κατασχέθηκαν 72 όπλα και 3.000 φυσίγγια

Οι άνδρες των γαλλικών Αρχών δεν πίστευαν στα μάτια τους

27 Φεβρουαρίου 2024 19:08
Παγκόσμιος σάλος με τον Αλέν Ντελόν: Βρέθηκε «οπλοστάσιο» στο σπίτι του - Κατασχέθηκαν 72 όπλα και 3.000 φυσίγγια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεκάδες πυροβόλα όπλα και χιλιάδες φυσίγγια κατάσχεσαν οι γαλλικές αρχές από το σπίτι του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μονταρζί σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien.

Στο σπίτι του ηθοποιού βρέθηκαν και πάνω από 3.000 φυσίγγια, ενώ όπως δήλωσε ο εισαγγελέας, «δεν έχει άδεια για κανένα από αυτά τα όπλα». Η έρευνα διατάχθηκε, αφότου ένας δικαστικός υπάλληλος που στάλθηκε στο σπίτι του Αλέν Ντελόν, παρατήρησε ένα όπλο, ειδοποιώντας έναν δικαστή.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, βρέθηκαν σκοπευτικά όπλα, κυρίως κατηγορίας Α και Β, καθώς και συλλεκτικά όπλα. Μάλιστα, οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι ο ηθοποιός «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ».

Η κρίση στην οικογένεια Ντελόν

Σημειώνεται ότι το εν λόγω περιστατικό, έρχεται σε μια περίοδο δύσκολη για την οικογένεια Ντελόν, καθώς πρόσφατα, ο Αλέν Ντελόν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιου του, Άντονι, έπειτα από μια συνέντευξη του τελευταίου, ο οποίος κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του, Ανούσκα, για «χειραγώγηση» του 88χρονου πατέρα τους, η υγεία του οποίου δεν είναι ιδιαίτερα καλή τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ανούσκα Ντελόν, εξήγησε ότι πηγαίνει «πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο σπίτι του πατέρα της, λόγω του πάθους που έχει για τα όπλα. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Parisien, η εν λόγω μαρτυρία φέρεται να ήταν αυτή που «άνοιξε» την υπόθεση προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα στο σπίτι του Αλέν Ντελόν.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share