Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Αποκαλύψεις "σεισμός" για τον Μάθιου Πέρι 2 μήνες μετά τον θανατό του: Γνώριζε νεαρά κορίτσια μέσω εφαρμογής γνωριμιών και τους ζητούσε ν@ρκωτικ@ και παυσίπονα (photo-video)

O 54χρονος σταρ από τα "Φιλαράκια" άφησε την τελευταία του πνοή στο υδρομασάζ του σπιτιού του μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης

30 Δεκεμβρίου 2023 14:56
Αποκαλύψεις
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον εθισμό του Μάθιου Πέρι είναι σοκαριστικές καθώς παρά το γεγονός ότι για χρόνια δηλώνει ότι έχει απαλλαγεί από τις ουσίες, αποδείχθηκε ότι δεν έκανε ποτέ διάλειμμα από τις καταχρήσεις.

Ακόμα και όταν υπόκειτο σε κατ’ οίκον περιορισμό ή ήταν υπό 24ωρη παρακολούθηση από ιατρική και νοσηλευτική ομάδα, ο Πέρι κατάφερνε να εξασφαλίζει ν@ρκωτικ@ και παυσίπονα.

Αποκαλύψεις "σεισμός" για τον Μάθιου Πέρι 2 μήνες μετά τον θανατό του

Όπως αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα, ο ηθοποιός γνώριζε κοπέλες μέσω της εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος ο ηθοποιός.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος «δικτύου» από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», δήλωσε η πηγή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 54χρονος σταρ άφησε την τελευταία του πνοή στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον Οκτώβριο, μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

«Έλεγα "Α, αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις"» - Ο Μάθιου Πέρι είχε γράψει στο βιβλίο του πόσο απεχθάνεται την κεταμίνη που τελικά τον «σκότωσε»

Δύο μήνες σχεδόν από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του. «Οξείες επιδράσεις κεταμίνης» ήταν το ιατροδικαστικό πόρισμα.

«Το Τμήμα Ιατροδικαστών (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης. Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών. Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Μάθιου Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης. Επειδή η τελευταία λήψη κεταμίνης για τη θεραπεία, είχε γίνει 1,5 εβδομάδα πριν από τον θάνατό του κι επειδή η ουσία ανιχνεύεται μόνο για λίγες ώρες μετά τη λήψη της, η έκθεση καταλήγει στο ότι η κεταμίνη στο σώμα του Μάθιου Πέρι δεν προέρχεται από τη θεραπεία.

Ο ίδιος εξηγούσε στο βιβλίο του ότι έπαιρνε τις θεραπείες επειδή η συνθετική μορφή κεταμίνης χρησιμοποιείται στις μέρες μας «για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη».

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Όπως έγραψε στο βιβλίο του «Φιλαράκια, εραστές και το μεγάλο, φριχτό πράγμα», λάμβανε εγχύσεις κεταμίνης, ενώ βρισκόταν σε ελβετική κλινική αποκατάστασης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Η κεταμίνη ήταν ένα πολύ δημοφιλές ναρκωτικό του δρόμου τη δεκαετία του 1980. Υπάρχει μια συνθετική μορφή του τώρα και χρησιμοποιείται για δύο λόγους, για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη», έγραψε στην αυτοβιογραφία του κι ανέφερε πως λάμβανε κεταμίνη ενώ είχε δεμένα τα μάτια του κι άκουγε μουσική. Όπως τόνισε, πολλές φορές όταν έκανε χρήση, ένιωθε «σαν να πέθαινε».

«Έλεγα "Α, αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις!". Το να παίρνεις κεταμίνη είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με ένα γιγαντιαίο φτυάρι. Αλλά το hangover μετά, ξεπερνάει το φτυάρι. Η κεταμίνη δεν ήταν για εμένα», είχε ισχυριστεί ο Μάθιου Πέρι.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share