Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Θάνατος Μάθιου Πέρι: «Από 4 έως και 6 μήνες...» - Το πιστοποιητικό θανάτου «μίλησε» (video)

Τι αναφέρει για την αιτία;

14 Νοεμβρίου 2023 13:45
Θάνατος Μάθιου Πέρι: «Από 4 έως και 6 μήνες...» - Το πιστοποιητικό θανάτου «μίλησε» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του Μάθιου Πέρι, 15 ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατό του στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Η κηδεία του αγαπημένου Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου, παρουσία της οικογένειάς του καθώς και των παλιών του συμπρωταγωνιστών από τη δημοφιλή σειρά.

Όπως μεταδίδει η Independent, και κατά το πιστοποιητικό θανάτου που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η ιατροδικαστική εξέταση δε θα εκδώσει κάποιο καταληκτικό πόρισμα για 4 έως και 6 μήνες, ενώ γίνονται επιπλέον τεστ για να καθοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου.

Στην κορυφή των πωλήσεων το βιβλίο του

Το βιβλίο ζωής του Μάθιου Πέρι με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε ακριβώς έναν χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ο κόσμος που τον αγάπησε ανατρέχει στις σελίδες του μετά τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 54 ετών.

«Γεια σας, με λένε Μάθιου, αν και μάλλον με ξέρετε με άλλο όνομα. Οι φίλοι μου με λένε "Μάτυ", και θα έπρεπε να είμαι τώρα νεκρός», γράφει ο ηθοποιός στις πρώτες σειρές του βιβλίου και προσθέτει: «Αν θέλετε, φανταστείτε πως όσα θα διαβάσετε, είναι ένα μήνυμα από τον άλλο κόσμο, από το δικό μου "μετά"».

Στο βιβλίο, ο Πέρι ανατρέχει στις θυελλώδεις προσωπικές και ερωτικές του σχέσεις, καθώς και στο πώς η διασημότητα ενίσχυσε τη σχέση του με τις ουσίες. Μετά από 15 εισόδους σε προγράμματα απεξάρτησης, ο Μάθιου, όπως είχαν δηλώσει και πολλοί φίλοι και γνωστοί του, κατάφερε να μείνει «καθαρός» από το 2022 και μετά, ενώ συνέχισε να συμμετάσχει σε προγράμματα ανώνυμων αλκοολικών, βοηθώντας όσους πάλευαν με τις δικές του εξαρτήσεις.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share