Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ «Ο Μαύρος Πύργος» θα μεταφερθεί στην τηλεοπτική οθόνη

Μια νέα σειρά με τον Τρέβορ Μέισι

9 Δεκεμβρίου 2022 15:38
Η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ «Ο Μαύρος Πύργος» θα μεταφερθεί στην τηλεοπτική οθόνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάικ Φλάναγκαν σχεδιάζει να μεταφέρει τη σειρά βιβλίων «Ο Μαύρος Πύργος» (The Dark Tower) του Στίβεν Κινγκ στην τηλεοπτική οθόνη.

Δείτε εδώ τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.

Ο Φλάναγκαν, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός γνωστός για τη δημιουργία της σειράς του Netflix «The Haunting of Hill House» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Deadline ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά με τον Τρέβορ Μέισι βασισμένη στη σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ.

Η σειρά του μετρ του τρόμου «Ο Μαύρος Πύργος» (The Dark Tower) αποτελείται από οκτώ μυθιστορήματα εμπνευσμένα από πολλά είδη, φαντασίας, επιστημονικής φαντασίας, τρόμου και γουέστερν.

 Στίβεν Κινγκ

Η σειρά ακολουθεί τον Ρόναλντ Ντεσέιν που αναζητά τον μαγικό και μυστηριώδη Μαύρο Πύργο.

Οι Φλάναγκαν και Μέισι που ίδρυσαν την Intrepid Pictures το 2004, οραματίζονται μια τηλεοπτική σειρά πέντε κύκλων που θα ακολουθείται από δύο αυτόνομες ταινίες μεγάλου μήκους.

Οι δυο τους έχουν διασκευάσει στο παρελθόν τα μυθιστορήματα του Κινγκ, «Gerald's Game» και «Doctor Sleep».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σειρές του Netflix για Δεκέμβριο που δεν πρέπει να χάσεις

Δεκάδες σειρές μπαίνουν κάθε μήνα στην πλατφόρμα του Netflix και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ποιες από αυτές να δεις. Για τον λόγο αυτό σου προτείνουμε τις τέσσερις σειρές του Netflix για τον Δεκέμβρη, που πιστεύουμε ότι αξίζει να δείτε.

Πυγολαμπίδες: Σεζόν 2 Μέρος 1, από 2 Δεκεμβρίου

Πριν από λίγες μέρες μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix, η δεύτερη σεζόν της σειράς «Πυγολαμπίδες».

Η σειρά είναι βασισμένη στο Best Seller «Firefly Lane» και αποτυπώνει την ιστορία δύο γυναικών από τα τρυφερά εφηβικά χρόνια, τις πολύ διαφορετικές καταβολές, τα πρώτα σκιρτήματα και τον αγώνα να βρουν τη θέση τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία ως το σήμερα.

Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;

Συγκινητικό, δυνατό και αγωνιώδες.

Τα Μισώ τα Χριστούγεννα, από 7 Δεκεμβρίου

Στις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές του Δεκεμβρίου στο Netflix βλέπουμε και τη σειρά «Τα Μισώ τα Χριστούγεννα». Ιδανική σειρά για τον Δεκέμβρη, τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου.

Και τι πραγματεύεται η σειρά;

Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.

The Recruit, από 16 Δεκεμβρίου

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix με πρωταγωνιστή τον Noah Centineo, ακολουθεί έναν νεαρό δικηγόρο της CIA, ο οποίος μπλέκει σε έναν ιστό επικίνδυνων διεθνών πολιτικών εξουσίας. Όταν μια πρώην συνεργάτιδα απειλεί να αποκαλύψει τη φύση της μακροχρόνιας σχέσης της με την υπηρεσία, αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα, τότε όλα περιπλέκονται.

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 3, από 21 Δεκεμβρίου

Επιτέλους, έρχεται και η τρίτη σεζόν της "Emily in Paris" και ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια, η οποία θα έχει πολύ δράμα, πολύ μόδα και πολύ ρομαντισμό.

Πλέον, βρισκόμαστε έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της Έμιλι στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της και τώρα καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share