Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλες οι χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβρη

Για να μπαίνουμε στο κλίμα!

2 Δεκεμβρίου 2022 09:52
Όλες οι χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δεκέμβρης μπήκε και μαζί του μπήκε και ο μήνας των Χριστουγέννων, οπότε το Netflix, δεν θα μπορούσε να μην «εξοπλιστεί» με νέες χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες.

Παρακάτω θα δείτε όλες τις νέες χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες που περιμένουμε στο Netflix. Ανυπομονούμε!

Με την ευκαιρία δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε τον Δεκέμβριο στο Netflix.

Χριστουγεννιάτικες σειρές

Τα Μισώ τα Χριστούγεννα, από 7 Δεκεμβρίου

Στις νέες κυκλοφορίες σε σειρές του Δεκεμβρίου στο Netflix βλέπουμε και τη σειρά «Τα Μισώ τα Χριστούγεννα». Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.

Πώς να Καταστρέψετε τα Χριστούγεννα: Το πάρτι για το μωρό, από 9 Δεκεμβρίου

Μετά από δύο χαοτικά Χριστούγεννα, θα αφήσουν οι οικογένειες Σέλο και Τουάλα τις διαφορές τους στην άκρη για να καλωσορίσουν το πρώτο μωρό της Μπιούτι και του Σμπου;

Χριστουγεννιάτικη Καταιγίδα, από 16 Δεκεμβρίου

Η μοίρα σμίγει ταξιδιώτες και εργαζόμενους σε ένα αεροδρόμιο, οι οποίοι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, πρέπει να μείνουν εκεί λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, από 2 Δεκεμβρίου

Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

Παράδοση μέχρι τα Χριστούγεννα, από 6 Δεκεμβρίου

Όταν ένας κακεντρεχής συνάδελφος μπερδεύει τις παραδόσεις της, μια διανομέας και ένας πελάτης βιάζονται να επιστρέψουν γρήγορα τα δώρα στους πραγματικούς παραλήπτες τους.

Πιστεύω στον Αϊ-Bασίλη, από 14 Δεκεμβρίου

Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

Καλή μας Χρονιά, από 28 Δεκεμβρίου

Πηγαίνοντας σε ένα πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο ξένοι κλείνονται σε ένα ασανσέρ και έρχονται κοντά με έναν απρόσμενο τρόπο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share