Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

8 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών

Ποια είναι η δικιά σας αγαπημένη;

28 Νοεμβρίου 2022 12:34
8 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετράμε αντίστροφα για τις μέρες των Χριστουγέννων, οι περισσότεροι έχουν ήδη στολίσει τα σπίτια τους, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια αντηχούν και οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι πρώτες στη λίστα επιλογών μας.

Παρακάτω, το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix, για να μπείτε στο κλίμα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιες είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.

Το Ημερολόγιο της Νοέλ

Αδειάζοντας το πατρικό του τα Χριστούγεννα, ένας συγγραφέας γνωρίζει μια γυναίκα που ψάχνει τη μητέρα της. Θα ανοίξει ένα ημερολόγιο το παρελθόν και τις καρδιές τους;

Επιστροφή στην Πόλη των Χριστουγέννων

Όταν μια προγραμματίστρια επιστρέφει στην πόλη της για να βρει έμπνευση και να ξανασμίξει με την οικογένειά της, θα βρει την αγάπη στο τελευταίο μέρος που περίμενε.

Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

Χριστούγεννα Μαζί Σου

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ποπ σταρ εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής φαν να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

Ένα κάστρο για τα Χριστούγεννα

Η Brooke Shields υποδύεται την Sophie Brown, μια διάσημη συγγραφέα, η οποία ταξιδεύει στη Σκωτία για να αγοράσει ένα μικρό κάστρο.

Εκεί θα την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο ιδιοκτήτης του, Duke Myles (Cary Elwes), θα είναι διστακτικός να πουλήσει την περιουσία του σε κάποια που δεν είναι συμπατριώτισσά.

Διπλή Πριγκίπισσα

Μια ρεαλίστρια ζαχαροπλάστρια από το Σικάγο και μια μέλλουσα πριγκίπισσα ανακαλύπτουν την εκπληκτική τους ομοιότητα και σχεδιάζουν να αλλάξουν θέσεις τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικο Άνκορ

Η Σάρλοτ, μια ηθοποιός που παλεύει να καταξιωθεί, παίρνει έναν ρόλο στη "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" κι ερωτεύεται τον σκηνοθέτη. Θα φτάσει ως την πρεμιέρα η παράσταση;

Love Hard

Αφού βρίσκει το ταίρι της μέσω Internet, μια αρθρογράφος από το Λ.Α. καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα.

Η Νέα Σταχτοπούτα: Χριστουγεννιάτικη Ευχή

Παρά την ματαιόδοξη μητριά της και τις κακές θετές αδελφές της, μια επίδοξη τραγουδίστρια δουλεύει σαν ξωτικό τα Χριστούγεννα και ζει το δικό της γιορτινό θαύμα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share