Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Fleishman Is In Trouble»: Δείτε το trailer της πρωτότυπης σειράς που έρχεται Disney +

Βασισμένο στο Best Seller Μυθιστόρημα της Taffy Brodesser-Akner

1 Νοεμβρίου 2022 13:45
 «Fleishman Is In Trouble»: Δείτε το trailer της πρωτότυπης σειράς που έρχεται Disney +
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρωτότυπη σειρά του FX, «Fleishman Is In Trouble», βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Taffy Brodesser-Akner, έρχεται το 2023 στο Disney+. Το official trailer και το poster είναι τώρα διαθέσιμα. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Η πρωτότυπη σειρά «Fleishman Is In Trouble», ακολουθεί την ιστορία του πρόσφατα διαζευγμένου 41χρονου Toby Fleishman (Jesse Eisenberg), ο οποίος «βουτάει» στο νέο, θαυμάσιο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών. Εκεί, σημειώνει μεγαλύτερη επιτυχία απ’ ότι είχε στα νιάτα του, πρωτού παντρευτεί, αμέσως μετά τις σπουδές του στην ιατρική.

Όμως, στην αρχή του πρώτου καλοκαιριού σεξουαλικής ελευθερίας που βιώνει, η πρώην γυναίκα του, Rachel (Claire Danes), εξαφανίζεται, αφήνοντας τον με την 11χρονη Hannah (Meara Mahoney Gross), τον 9χρονο Solly (Maxim Swinton) και απολύτως καμία ένδειξη για το πού βρίσκεται ή εάν σκοπεύει να επιστρέψει. Καθώς ισορροπεί ανάμεσα στην πατρότητα, την επιστροφή των παλιών του φίλων Libby (Lizzy Caplan) και Seth (Adam Brody), την πιθανή προαγωγή που περιμένει καιρό στο νοσοκομείο και όλες τις γυναίκες που είναι διαθέσιμες στο Μανχάταν, καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ανακαλύψει τι συνέβη στην Rachel, μέχρι να αντιμετωπίσει το τι συνέβη, πρώτα, στον ίδιο του το γάμο.

«Fleishman Is In Trouble»: Δείτε το trailer της πρωτότυπης σειράς που έρχεται Disney +

Η σειρά δημιουργήθηκε από την Taffy Brodesser-Akner, η οποία ανέλαβε την τηλεοπτική μεταφορά του αναγνωρισμένου μυθιστορήματος, μαζί με τους Sarah Timberman, Carl Beverly και Susannah Grant της Sage Lane Productions. Οι Valerie Faris και Jonathan Dayton (Little Miss Sunshine, Battle of the Sexes) είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ σκηνοθετούν πολλά από τα επεισόδια της σειράς. Το «Fleishman Is In Trouble» είναι μια παραγωγή της ABC Signature.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Περισσότερα στο www.disneyplus.com

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share