Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

4 σειρές στο Netflix για τις cozy μέρες του Νοεμβρίου

Ετοιμάσου για χουχούλιασμα!

31 Οκτωβρίου 2022 16:02
4 σειρές στο Netflix για τις cozy μέρες του Νοεμβρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νοέμβριος έρχεται και το Netflix, τον υποδέχεται με ολοκαίνουργιες σεζόν αγαπημένων σειρών, ανάμεσα τους και η πέμπτη σεζόν του "The Crown", καθώς και η έκτη του "Elit".

Ετοίμασε μια κούπα ζεστή σοκολάτα, άναψε ένα μυρωδάτο κερί και σκεπάσου με την κουβέρτα σου. Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου, που το χουχούλιασμα στον καναπέ με ταινία, είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 / Young Royals: Season 2

01/11/2022

Στην πρώτη σεζόν είδαμε τον πρίγκιπα Βίλχελμ να προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, όπου ανακάλυψε ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ’ ό,τι περίμενε.

Τώρα στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix ο πρίγκιπας Βίλχελμ πασχίζει να αποδεχτεί τα νέα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ φοβάται πως ο νέος τίτλος θα του στερήσει όλα εκείνα για τα οποία νοιάζεται πραγματικά.

Το Στέμμα: Σεζόν 5 / The Crown: Season 5

09/11/2022

Επιτέλους, η 5η σεζόν του The Crown.

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Το ’90, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι σήμερα.

Πολεμίστρια Μοναχή: Σεζόν 2 / Warrior Nun: Season 2

10/11/2022

Μαζί με νέους συμμάχους, η Έιβα κι οι αδερφές του Τάγματος ενώνουν τις δυνάμεις του κι αποφασίζουν να σταματήσουν έναν ψευδοπροφήτη που θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο.

Elite: Season 6

18/11/2022

Όλοι κάτι ψάχνουν φέτος στο Λας Ενθίνας: έρωτα, εκδίκηση ή εκατομμύρια ακολούθους. Αλλά θα τη βγάλουν καθαρή;

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share