Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Happy Halloween: Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να τρομάξετε

Αντέχετε;

26 Οκτωβρίου 2022 09:36
Happy Halloween: Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να τρομάξετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη μέχρι τη νύχτα τις 31ης Οκτωβρίου, όπου γιορτάζεται το Halloween, γι΄ αυτό και το Athensmagazine.gr, σου προτείνει τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να μπεις στο κλίμα και να τρομάξεις.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιο είναι το σημείο της Αθήνας που υποδέχεται το Halloween με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

American Horror Stories

Disney+

Η ολοκαίνουρια spin-off σειρά τρόμου βασισμένη στη βραβευμένη σειρά ανθολογίας “America Horror Story” των Ryan Murphy και Brad Falchuk, επέστρεψε με 2ο κύκλο και ολοκληρώνεται σε 7 επεισόδια. Κάθε ένα από αυτά είναι αυτοτελές και αφηγείται τη δική του μοναδική ιστορία. Φρικιαστικές κούκλες που σκορπούν τον τρόμο, στοιχειωμένα σπίτια και πολλά ακόμη σε μια σειρά που υπόσχεται να σκορπίσει πολλές ανατριχίλες.

The Nightmare Before Christmas

Disney+

Ο Jack Skellington, ο βασιλιάς της Halloween Town, σκαρφίζεται τα πιο μακάβρια κόλπα για την προετοιμασία την ομώνυμης ετήσιας γιορτής αλλά πλέον έχει βαρεθεί τις συνηθισμένες φάρσες. Μια νύχτα, κατά λάθος ανακαλύπτει την Christmas Town, με τα στολίδια και τα λαμπιόνα, και αποφασίζει για αλλαγή να φέρει τα Χριστούγεννα στη Halloween Town. Δυστυχώς, τα αλλόκοτα και ξεκαρδιστικά σχέδιά του αποτυγχάνουν να φέρουν το εορταστικό κλίμα. Την ίδια ώρα, μια όμορφη υπηρέτρια που φροντίζει τον κατασκευαστή της Dr. Finkelstein προσπαθεί να αποδράσει από τα δεσμά της. Ανησυχεί για τον Jack και προβλέπει ότι τα σχέδιά του θα καταστραφούν.

28 ημέρες τρόμου

Netflix

H nέα σειρά ριάλιτι τρόμου – νέο είδος; – όπου τρεις ομάδες περνούν 28 ημέρες σε ορισμένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής για να ζήσουν κάτι παραφυσικό, σύμφωνα με τις θεωρίες των Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Θα καταφέρουν οι “παίκτες” να βγουν αλώβητοι από αυτό το “πείραμα” ή θα χάσουν το μυαλό τους και θα φύγουν τρέχοντας;

Midnight Mass

Netflix

Ανεξήγητα γεγονότα και τρομακτικοί οιωνοί. Μία σειρά μιας σεζόν με μόλις 7 επεισόδια, που υπόσχονται να σας κρατήσουν ξύπνιους όλη νύχτα. Η σειρά επικεντρώνεται στην άφιξη ενός χαρισματικού ιερέα που φέρνει λαμπρά θαύματα, δυσοίωνα μυστήρια και θρησκευτικό ζήλο σε μία πόλη που παρακμάζει και θέλει απεγνωσμένα να πιστέψει. Η ανατριχιαστική κι απειλητική ατμόσφαιρα της σειράς θα σας βάλει από την πρώτη στιγμή στο κλίμα του Halloween. Δημιουργός ο Mike Flanagan, ο οποίος μας έχει χαρίσει μοναδικές σειρές και ταινίες, όπως το Doctor Sleep (2019), Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ (2018) και άλλα.

Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ

Netflix

Ο Mike Flanagan ξαναχτυπά στη λίστα με τις μίνι σειρές τρόμου στο Netflix για το Halloween, κι αυτή τη φορά με μία από τις καλύτερες σειρές του είδους της. Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ κυκλοφόρησαν το 2018 και κέρδισαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Μία σειρά για γερά στομάχια. Δέκα επεισόδια που σκοπεύουν να σας ταρακουνήσουν κι ίσως να σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας! Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία διαλυμένη οικογένεια που βρίσκεται αντιμέτωπη με αναμνήσεις που τη στοιχειώνουν από το παλιό σπίτι και τα όσα τρομακτικά συνέβησαν και τους έκαναν να φύγουν από εκεί. Για τους πιο τολμηρούς που θέλουν κι άλλη δόση από Mike Flanagan, υπάρχουν κι Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι.

Slender Man

Netflix

Απελπισμένες προσπαθώντας να βρουν τη φίλη τους, μερικά κορίτσια καλούν την οντότητα που πιστεύουν ότι την πήρε - τον Σλέντερ Μαν, τον δαιμονικό θρύλο του Ιnternet.

Texas Chainsaw Massacre

Netflix

Σε αυτό το σίκουελ, influencer που θέλουν να ξαναζωντανέψουν μια πόλη-φάντασμα του Τέξας αντιμετωπίζουν τον Λέδερφεϊς, έναν φονιά που φορά μια μάσκα από ανθρώπινο δέρμα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share