Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

5 + 1 ταινίες και σειρές στο Netflix για να "γιορτάσεις" το Halloween

Αντέχεις;

21 Οκτωβρίου 2022 13:39
5 + 1 ταινίες και σειρές στο Netflix για να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την γιορτή του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου, την πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου, το Athensmagazine.gr, εντόπισε 6 τρομακτικές σειρές και ταινίες στο Netflix, για να μπείτε στο mood και να τρομάξετε από τον φόβο σας.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 3 + 1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το Halloween στην Αθήνα.

Η Λέσχη του Μεσονυχτίου

Σε ένα άσυλο ανιάτων για εφήβους, τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια ανατριχιαστική συμφωνία: Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο.

The Watcher

Απειλητικά γράμματα. Περίεργοι γείτονες. Δυσοίωνες απειλές. Μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα ονειρικό σπίτι στα προάστια. Αυτό που κληρονόμησε όμως είναι ένας εφιάλτης.

Ouija: Η Πηγή του Κακού

Στην Καλιφόρνια του 1960, η κόρη ενός ψεύτικου μέντιουμ θέλει να επικοινωνήσει με τον μακαρίτη πατέρα της μέσω ενός πίνακα Ouija, απελευθερώνει όμως έναν δαίμονα.

Annabelle

Ένας σύζυγος βρίσκει το τέλειο δώρο για τη γυναίκα του: μια όμορφη και σπάνια κούκλα. Πολύ σύντομα όμως, η χαρά που προκαλεί το ανατριχιαστικό αντικείμενο σβήνει.

Υπόθεση 39

Μια αφελής κοινωνική λειτουργός παίρνει ένα 10χρονο κορίτσι στο σπίτι της για να το σώσει από τους βίαιους γονείς της - αλλά τα φαινόμενα απατούν.

Cult of Chucky

Ύστερα από μια σειρά φόνων στην ψυχιατρική μονάδα όπου είναι έγκλειστη, η Νίκα Πιρς αρχίζει να αμφιβάλλει για την ύπαρξη του Τσάκι.

 

Ροή ειδήσεων

Share