Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Netflix: Οι ταινίες και οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Εσύ ποια θα δεις;

5 Σεπτεμβρίου 2022 15:52
Netflix: Οι ταινίες και οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Netflix είναι η συνδρομητική πλατφόρμα που έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών καθώς αρκετοί είναι αυτοί που την έχουν ως μέρος την καθημερινής τους ρουτίνας.

Πάμε να δούμε όμως, ποιες είναι οι ταινίες και οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Παράλληλα, ενημερωθείτε εδώ για την φθηνότερη συνδρομή που έρχεται στο Netflix.

Ταινίες

Loving Adults

Μία οικογένεια φαίνεται πως έχει την τέλεια ζωή, όταν ο γιος αναρρώνει πλήρως από μια μακροχρόνια ασθένεια. Ωστόσο, τι συμβαίνει όταν ο έρωτας της ζωής σου μετατρέπεται ξαφνικά στον μεγαλύτερο εχθρό σου;

Under Her Control

Η Sofia μένει έγκυος χωρίς να το θέλει και το αφεντικό της, η Beatriz (Aitana Sánchez-Gijón), της κάνει μία ασυνήθιστη πρόταση: να την αφήσει να υιοθετήσει το παιδί της και, ως αντάλλαγμα, θα μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη την καριέρα της.

Me Time

Όταν ένας μπαμπάς “πλήρους απασχόλησης” βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό του μετά από χρόνια, με αφορμή την απουσία της γυναίκας και των παιδιών του, ξανασμίγει με τον παλιό κολλητό του για ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο που σχεδόν ανατρέπει τη ζωή του.

I Came By

Ένας γκραφιτάς που βάφει κυριλέ σπίτια ανακαλύπτει ένα διεστραμμένο μυστικό σε ένα κρυμμένο υπόγειο. Αυτά που έπονται θέτουν σε κίνδυνο τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Love in the Villa

Το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στη Βερόνα της Ιταλίας στραβώνει όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο.

Σειρές

Partner Track

Σε ένα ελίτ δικηγορικό γραφείο, η Ίνγκριντ παλεύει να γίνει συνέταιρος — και να μείνει πιστή στις αρχές της. Μα έχει και τα προσωπικά, τους φίλους και την οικογένειά της.

Echoes

Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται.

The Sandman

Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.

Alchemy of Souls

Μια πανίσχυρη μάγισσα στο σώμα μιας τυφλής γυναίκας γνωρίζει έναν άντρα από μια σημαντική οικογένεια που χρειάζεται τη βοήθειά της για να αλλάξει το πεπρωμένο του.

Devil in Ohio

Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share